Carbon Peeling

De Carbon Laser Peel, ook gekend als de Hollywood Peel, is één van de meest efficiënte behandelingen voor een jonge, frisse en egale huid.
[seopress_breadcrumbs]

Voor een jonge, frisse en egale huid.

De Hollywood peel, ook wel de Carbon peel genaamd, werd ontwikkeld als een ideale peeling voor de huid met een onregelmatige huidstructuur, poriën en acné. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. Deze peel is dan ook zeer geliefd tijdens de warme zomermaanden omdat onze huidlaag verzadigd raakt door zonnebescherming. We raden deze behandeling aan voor het behandelen van een vette huid en het verminderen van pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën. De Hollywood Peel, is dé “instant” huidvernieuwing die tegelijk zacht en grondig is.

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van een onregelmatige huidstructuur, poriën en acné. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Over de behandeling

De huid wordt vooraf grondig gereinigd. Op deze zuivere huid wordt een laag donker gekleurde nano-partikels (carbon) aangebracht die de energie van de ND YAG 106 laser selectief zullen opvangen. Deze nano-partikels zijn zo klein dat ze in alle poriën en oneffenheden van de huid doordringen en geduldig wachten op de komst van de laserstraal. Na 10 minuten wordt de huid millimeter per millimeter gescand door de ND YAG 106 laser. De laser vuurt zijn straal af op de nano-partikels die de energie meteen omzetten in warmte. De nano-partikels verdampen ogenblikkelijk en nemen in hun vlucht de oude huidlaag en alle onzuiverheden met zich mee. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acné) huid.

De nazorg

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid. Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken.

Hoewel 1 behandel al een zichtbaar resultaat zou kunnen geven raden we een kuur aan van 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken. Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een gratis consult bij ons inplannen.

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×