Cellulite

Heeft u last van cellulite en wilt u het liefst weer een strakke en gladde huid?
[seopress_breadcrumbs]

Voor een strakke en gladde huid

De vetcellen zitten tussen schotjes (vezels). Wanneer je zwaarder wordt, groeien de vetcellen en puilen ze tussen de vezels van het bindweefsel uit, wat putjes geeft in je huid. De ‘sinaasappelhuid’ manifesteert zich vooral op de heupen, billen en dijen, soms ook op knieën en armen.

Cellulite Docveer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren specialist. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch. Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Gradaties cellulite

Over de behandeling

COAXMED multifunctionele high-tech platform maakt gebruik van radiofrequentie, akoestische golven en ritmische vacuümmassage. Een cellulitis behandeling waarbij diep in je huid vetafbraak wordt gereactiveerd en er opnieuw een productie van collageen en elastine plaatsvindt. Dit zal uw stofwisseling en bloedcirculatie sterk verbeteren waardoor uw huid niet alleen gladder aanvoelt maar er ook opvallend steviger uit zal zien. Het zorgt ervoor dat uw huid daadwerkelijk gladder en steviger wordt.

Het resultaat van de COAXMED behandeling toont zich op 4 vlakken: afslanken, cellulite gladmaken, de huid verstevigen en het silhouet verfijnen. De techniek is sterk wetenschappelijke studies onderbouwd, is pijnloos en niet-invasief.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een cellulite huid en een normale huid:

De nazorg

Na de behandeling kun je meteen terug uw dag vervolgen Er is dus geen revalidatietijd of hersteltijd nodig en ook geen speciale voorzorgsmaatregelen waar je rekening mee moet houden. De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden Uw huid kan eventueel na de behandeling enige roodheid vertonen, of een beetje gezwollen zijn maar dit zal binnen korte tijd verdwijnen. Uw huid zal gezonder zijn, sterker en jonger en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen

Resultaten
Na de anticellulitis COAXMED behandeling zal uw huid niet langer meer ruw en ongelijkmatig ogen, maar opvallend glad, gezond en stevig. Ook zal de lipomassage de lichaamscontouren verfraaien. Naast de anticellulitis behandeling wordt COAXMED ook ingezet als effectieve behandelwijze bij onder andere:

  • Figuurcorrectie en huidversteviging
  • Brandwonden, (oude) littekens, vocht- of vet ophoping (lip)oedeem
  • Striae (striemen) op de huid na bijvoorbeeld gewichtsschommelingen of zwangerschap
  • Afvallen en silhouet remodelleren

Resultaten

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×