Figuurcorrectie

Cryosculpting behandeling met COAXMED
[seopress_breadcrumbs]

Last van vethopingen, love handels of buikkwabben?

Heeft u last van lichaamsvet dat u met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Deze behandeling is bekend voor haar nauwkeurige en veilige manier van werken. Zodoende kunnen lokale delen op het lichaam aangepakt worden en wordt omliggend weefsel niet beschadigd.

Lichaamsvet Verminderen Docveer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Over de behandeling

Onze lichaamscellen reageren op warmte en koude op verschillende temperatuursniveaus. Tijdens de ‘liposhock’ procedure wordt het gesofisticeerde handstuk stevig aangedrukt op de te behandelen zone, dankzij de gelijktijdige actie van de vacuümaanzuiging en de bevestiging van een elastische riem. Op die manier worden enkel de beoogde vetcellen onderworpen aan een proces van intense warmte (60°C) afgewisseld met intense koude (-10°C). Na de behandeling beginnen de vetcellen een proces van zogenaamde ‘apoptose’, wat zoveel betekent als een geprogrammeerde zelfdoding. Op dit punt reageert het lichaam met een ontstekingsreactie die ervoor gaat zorgen dat de dode vetcellen op een natuurlijke manier worden afgebroken en verwijderd. Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling.

De nazorg

Na de behandeling kun je meteen terug uw dag vervolgen. Er is dus geen revalidatietijd of hersteltijd nodig en ook geen speciale voorzorgsmaatregelen waar je rekening mee moet houden uw huid kan eventueel na de behandeling enige roodheid vertonen, of een beetje gezwollen zijn maar dit zal binnen korte tijd verdwijnen. Uw huid zal gezonder zijn, sterker en jonger en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen

Resultaten

Het resultaat is een opmerkelijke volumevermindering van de behandelde zone. Deze pijnloze behandeling die ongeveer een uur duurt is een ideaal alternatief voor kleine liposucties. Cryolipolyse is dus geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Na ongeveer een maand begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden en na drie maanden is het optimale behandelresultaat bereikt. Om het beste behandelresultaat te behalen is het belangrijk om een gezond dieet aan te houden en voldoende te blijven bewegen om het resultaat te behouden.

In principe is er maar één behandeling nodig om tot wel 5 cm aan vet te verliezen per lichaamszone. Wel geldt dat hoe meer vet u heeft, hoe meer vet er met één behandeling verwijderd zal worden.  U mag meerdere verschillende lichaamszones laten behandelen in korte tijd, maar wij raden niet aan om dezelfde lichaamszone te snel opnieuw te behandelen, omdat het lichaam even tijd nodig heeft om de vetcellen af te voeren. Wij adviseren om pas na 6 weken eventueel tweede behandeling te ondergaan, om de resultaten nog meer te verbeteren.

Resultaten

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×