Haarimplantatie

Voor een vitale, jonge uitstraling.

Een vitale uitstraling

Voor mensen die te maken hebben met kaalheid en haartuitval is Biofibre Haarimplantatie een goede oplossing. In tegenstelling tot traditionele methodes, waarbij een specialist haar ergens anders in het lichaam weghaalt, is de Biofibre methode een betere oplossing voor de lange termijn. Het is niet langer nodig om ergens anders haar weg te halen of eerst de huid volledig kaal te scheren. Biofibre haar is gemaakt van fijne vezels welke exact lijken op natuurlijk haar. De juiste structuur en kleur wordt samen met de specialist vergeleken en bepaald. Op deze manier krijg je weer een echt volle haardos en dus weer die jonge, vitale uitstraling!

Haarimplantatie Biofibre Docveer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

De behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. Bij een Biofibre haarimplantatie worden de plaatsen waar haar geïmplanteerd wordt verdoofd. Wanneer de verdoving is ingewerkt, worden de kalende plekken opgevuld met Biofibre haarimplantaten. Dit gebeurt een voor een met een speciaal apparaat. In sommige gevallen zijn er meerdere behandelsessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Uiteraard wordt dit in het behandelplan vastgesteld. Tussen deze eventuele sessies in zitten meestal ongeveer 3 weken.

De nazorg

Het voordeel van de Biofibre techniek is dat er geen littekens zullen ontstaan. Na de behandeling wordt meestal een korte antibioticakuur voorgeschreven. Verder wordt geadviseerd voorzichtig met de haren en hoofdhuid om te gaan. De specialist zal enkele verzorgingsproducten aanbevelen voor bijvoorbeeld het wassen van het haar.

Resultaten

Tarieven

Let op: dit zijn indicatieprijzen per behandeling. De exacte prijs en het aantal behandelingen worden altijd bepaald tijdens het intakegesprek.
o.b.v. consult
Vrijblijvend advies?
Biofibre Docveer Clinic
Vragen over een behandeling?
Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

×
Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Bel 020 - 70 20 900
Maak een afspraak