Huidverjonging Erbium-YAG laser

Heb jij last van een grauwe en onzuivere huid en wilt u zich weer jonger voelen?
[seopress_breadcrumbs]

Voor een stralende huid

Veel mensen hebben problemen met hun huid wanneer ze ouder worden. De huid verslapt door het natuurlijke huidverouderingsproces: de huid droogt uit is minder gehydrateerd. Zon, stress en een uitbundige leefstijl kunnen bijdragen aan dit verouderingsproces. Hierdoor ontstaan er groeven, rimpels en (pigment)vlekjes. Vraag dan een huidverjonging behandeling met behulp van de fractional laser bij Docveer Clinic. Ga een stapje terug in de tijd waarin uw huid weer strak aanvoelt en u er weer een stuk jonger uitziet!

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Over de behandeling

Een laserbehandeling met een fractional laser kan voor u de uitkomst bieden bij een onrustige huid of een verouderde huid. De deskundige huidtherapeuten van Docveer clinic kunnen het verouderingsproces van uw huid weer terug draaien. Docveer clinic is gespecialiseerd in de gefractioneerde Erbium YAG laser behandeling. Middels een Erbium YAG laser behandeling wordt de bovenste huidlaag vernieuwd. Tijdens de behandeling wordt het omliggende huid volledig intact gelaten, zo herstelt de huid snel en gaaf. De gefractioneerde ablatieve Erbium laser kan worden ingezet tegen huidveroudering, rimpeltjes, fijne lijntjes, verslapte huid, grove porien, acné littekens en striae. De behandeling met de fractional laser is niet pijnlijk maar ook niet volledig pijnloos. De laser warmt de huid plaatselijk op, en kan enkele dagen na de behandeling nog warm aanvoelen. Pijnstilling is zeker niet nodig.

Wie komt in aanmerking voor de huidverjonging behandeling ?

In principe komt iedereen in aanmerking voor een dergelijke behandeling. Het kan per huidtype verschillen hoeveel behandelingen er nodig zijn en aan de mate van zonschade en huidveroudering. Daarom voeren wij eerst een intakegesprek met u om te kijken wat uw medische verleden is en om vast te stellen wat voor type huid u heeft. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij ernstige huidschade, is het bijna niet tot niet mogelijk om de huid volledig te laten herstellen. Daarom is een intakegesprek belangrijk waarbij de huidtherapeut de resultaten aangeeft naar aanleiding van uw huid. De behandeling zal de huid in alle gevallen verbeteren in structuur en gladheid. U zult zien dat grote rimpels kleiner worden, fijne lijntjes vervagen en uw huid een stuk gladder oogt en aanvoelt.

De nazorg

Het effect van de behandeling is meteen zichtbaar. Je kunt meteen na de behandeling je dagelijkse activiteiten voortzetten. Soms kan de huid de eerste dag wat roze zijn, wat je eenvoudig kunt camoufleren. Bij sommige patiënten kunnen de injectieplaatsen een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Vermijd een bezoek aan de sauna of een zonnebankbeurt tot 2 weken na de behandeling.

Resultaten

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×