Profhilo Huidversteviging

Een jonge huid

Voorkom een slappe huid

Wanneer je ouder wordt, zal je huid altijd wat verslappen. Voor veel mensen wordt dit echter wel als vervelend ervaren. Natuurlijk wil je je er jong uitzien en een frisse uitstraling hebben. Ook kan het zijn dat je contouren minder zichtbaar worden door huidverslapping. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele Profhilo ingreep. Hierna zie je er jonger en frisser uit.

Huidverstrakking Profhilo Docveer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van huidverslapping. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan. Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in verschillende huidlagen.

De behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. Onze specialisten kunnen door een paar kleine prikjes de wangen weer voorzien van een mooi volume. Dit wordt gedaan door middel van Profhilo. Deze lichaamseigen stof voegt extra volume toe en stimuleert je huid om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt.

 

De nazorg

Kort na de behandeling ziet de huid er al meteen meer gehydrateerd uit. Afhankelijk van je behandelplan maakt de specialist een nieuwe afspraak met je. Je huid heeft verder geen speciale nazorg nodig. Je kunt direct weer verder met je normale dagelijkse bezigheden.

Resultaten

Tarieven

Let op: dit zijn indicatieprijzen per behandeling. De exacte prijs en het aantal behandelingen worden altijd bepaald tijdens het intakegesprek.

Per behandeling: €299,-

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling?
Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

×
Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Bel 020 - 70 20 900
Maak een afspraak