Jukbeenderen accentueren

Een jonge en uitgeruste blik
[seopress_breadcrumbs]

Een groot effect op je algehele uitstraling

Je jukbeenderen hebben een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Als je jukbeenderen weinig volume hebben, kan je vermoeid overkomen. Ook kan het zijn dat je minder expressie toont dan je zou willen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en meer uitgerust uit.

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van het accentueren van de jukbeenderen. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Gradaties jukbeenderen

Over de behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. Een effectieve behandeling bestaat uit het toevoegen van het volume dat initieel verloren is gegaan. Met een filler of liquid facelift wordt het afgenomen volume van de vetcompartimenten opnieuw aangevuld. Het middengedeelte van het gezicht kan op die manier gelift worden. Je wangen zullen minder doorhangen. Ook wordt de traangoot wordt minder diep, waardoor je een frissere indruk zal maken. De neuslippenplooi wordt minder diep, waardoor je gezicht zachter zal worden.

De nazorg

Het effect van de behandeling is meteen zichtbaar. Je kunt meteen na de behandeling je dagelijkse activiteiten voortzetten. Soms kan de huid de eerste dag wat roze zijn, wat je eenvoudig kunt camoufleren. Bij sommige patiënten kunnen de injectieplaatsen een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Vermijd een bezoek aan de sauna of een zonnebankbeurt tot 2 weken na de behandeling.

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×