Liquid facelift

Meer volume en een jonge uitstraling
[seopress_breadcrumbs]

Voel je weer jong!

Een liquid facelift is een niet-operatieve behandeling waarbij natuurlijke rimpelvullers worden toegepast volgens innovatieve opvultechnieken. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar: de deukjes en groeven zijn verminderd en hiermee ook de vermoeide, bezorgde of verouderde uitstraling. Onze artsen zijn gespecialiseerd om een aantal subtiele maar essentiële veranderingen aan te brengen die uw uitstraling aanzienlijk verbeteren.

liquid facelift met fillers bij DocVeer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van een verslapte huid. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je komt in aanmerking voor een liquid facelift indien de huidverslapping nog niet te erg is. Soms is het nodig om toch een chirurgische facelift te ondergaan. Indien de huidkwaliteit niet voldoende is voor een liquid facelift adviseren we eerst een behandeling die de huidkwaliteit verbeterd (Profhilo).

Over de behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. Onze specialisten kunnen door een paar kleine prikjes het gezicht weer voorzien van een mooi volume. Door fillers worden de huid opgevuld en geven ze je gezicht weer een mooiere, vollere look. Dit heeft een enorm effect op je gehele voorkomen!
– Facelift zonder operatie
– Geen narcose noodzakelijk
– Herstel van V-vorm in het gezicht
– U behoudt uw natuurlijk uitstraling
– Geen littekens na de ingreep
– Korte hersteltijd
– Direct resultaat

De nazorg

Het effect van de behandeling is meteen zichtbaar. Je kunt meteen na de behandeling je dagelijkse activiteiten voortzetten. Soms kan de huid de eerste dag wat roze zijn, wat je eenvoudig kunt camoufleren. Bij sommige patiënten kunnen de injectieplaatsen een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Vermijd een bezoek aan de sauna of een zonnebankbeurt tot 2 weken na de behandeling.

 

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×