Microdermabrasie

Zichtbare verbetering door een pijnloze behandeling

Voor een stralende huid

Heb je een gezonde, niet te gevoelige huid? En heb je last van een doffe teint ? Heb je iets speciaals op de planning staan en moet je huid er stralend uit zien? Dan ben je de perfecte kandidaat voor microdermabrasie bij Docver Clinic. Docveer Clinic kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasie behandeling! De behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden.

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

De behandeling

Microdermabrasie is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, dit wordt ook wel een mechanische peeling genoemd. We verwijderen alle dode huidcellen van uw gelaat en geven uw lichaam zo de kans om nieuwe en jonge cellen te vormen. Uw huid voelt onmiddellijk weer zacht aan en ziet er veel egaler uit. Ook uw rimpels worden minder zichtbaar. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.

Acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels en lijnen kunnen helaas niet door middel van microdermabrasie worden verwijderd.

Hoe ziet de behandeling eruit ?

De behandeling is veilig en doet helemaal geen pijn. We gebruiken een speciale pen om uw huid met microkristallen te reinigen en stellen de intensiteit van het programma precies af op uw huidtype. Zo krijgt u altijd een persoonlijke behandeling. Want dat levert het mooiste resultaat op.

Wat zijn de voordelen ?

Bij microdermabrasie wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Daardoor is de kans op een allergische reactie, littekens of hyperpigmentatie zeer klein. Microdermabrasie is een behandeling waarbij er na de eerste keer al resultaat zichtbaar is. Een ander fijn voordeel van de behandeling is dat je huid na iedere microdermabrasie er niet alleen mooi en minder gerimpeld uit ziet, maar ook heerlijk zacht en fris aanvoelt.

De nazorg

Soms zijn er kleine schaafwondjes of rode strepen te zien na een behandeling. In een aantal gevallen kun je geen behandeling ondergaan. Bijvoorbeeld als je een koortslip of een verbrande huid hebt. Verder moet je een aantal dagen na de behandeling zeer voorzichtig zijn met zonlicht.

Resultaten

Tarieven

Let op: dit zijn indicatieprijzen per behandeling. De exacte prijs en het aantal behandelingen worden altijd bepaald tijdens het intakegesprek.

Per behandeling: €99,-

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Bel 020 - 70 20 900
Vraag stellen?
×