Tatoeage verwijderen

Door middel van lasertherapie
[seopress_breadcrumbs]

Heeft u een tatoeage laten zetten waar u nu spijt van heeft?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een ongewenste tatoeage af. De reden van verwijdering kan uiteenlopend zijn, maar de tatoeages met namen van ex geliefden of herinneringen hieraan zijn het populairst. Het kan ook zo zijn dat een tatoeage die 15 jaar geleden is geplaatst niet meer past bij wie u nu bent. De tatoeage laten verwijderen door middel van lasertherapie is dan de beste behandelmogelijkheid.

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Over de behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. Docveer Clinic beschikt over de beste laser voor een dergelijke behandeling omdat we alle soorten kleuren kunnen behandelen. Het is belangrijk dat verschillende kleuren met verschillen laserkoppen behandeld kunnen worden. Met de XLASE hebben wij in een apparaat alle instellingen om uw tatoeage volledig te verwijderen. Het licht van de QS Nd:YAG-Laser wordt door het pigment van een pigmentvlek, tatoeage of permanente make-up geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken.

De nazorg

Het is belangrijk om vier tot zes weken voor de behandeling zon en zonnebanken te vermijden. De huid rondom de tatoeage mag niet zongebruind zijn. Tussen de behandelingen door is het daarom aan te raden om een zonwerende pleister te dragen om zo UV-licht tegen te gaan. Onze huidspecialisten zullen u gedetailleerd vertellen hoe u de huid tussen de behandelingen door en na de laatste behandeling het beste kunt verzorgen.

Het uiteindelijke resultaat na de laserbehandelingen is van verschillende factoren afhankelijk, onder andere van de plaats van de tatoeage op het lichaam, de hoeveelheid inkt die is injecteert, de kleur inkt en of de tatoeage professioneel geplaatst is. Een tatoeage kan volledig worden verwijderd maar in enkele gevallen blijft er nog een lichte waas van inkt zichtbaar in de huid.

Resultaten

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×