Wenkbrauwlift

Geen boze, vermoeide blik meer
[seopress_breadcrumbs]

Voor een uitgerust gezicht

Door hangende wenkbrauwen kun je een vermoeide uitdrukking hebben. Ook horen we vaak dat cliënten worden aangezien als boos of moe. Hangende wenkbrauwen kunnen je zichtveld beperken en zorgen ervoor dat je telkens je wenkbrauwen wilt optillen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer deze symptomen volledig wegenemen met een enkele behandeling.

wenkbrauwlift behandeling

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van hangende wenkbrauwen. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Gradaties wenkbrauwlift

Over de behandeling

Afhangende wenkbrauwen kunnen op meerdere manieren behandeld worden. Door het ontspannen van de oogkringspier met spierontspanners (Botuline toxine) kunnen de wenkbrauwen enkele millimeters gelift worden. Ook door het ontspannen van de voorhoofdspier kunnen de wenkbrauwen een subtiele restyling ondergaan. Hierdoor krijg je een meer open blik een frisse uitstraling. Wanneer er sprake is van een huidoverschot aan het bovenste ooglid kan een ooglidcorrectie een oplossing zijn. Ook een chirurgische wenkbrauwlift is mogelijk. Beide techniek zijn chirurgische ingrepen, die in onze kliniek niet worden uitgevoerd.

De nazorg

Botuline toxine heeft enkele dagen nodig voordat het eerste effect merkbaar is. Dit hangt af van de spiersterkte en de individuele reactie. Het kan tot 14 dagen duren voordat het volledige effect van de behandeling te zien is. Dit verschilt per persoon en is mede afhankelijk van de individuele spiereigenschappen. Het is verstandig om het eerste uur na de behandeling de behandelde spieren bewust enkele keren aan te spannen. Probeer de eerste 24 uur het behandelde gebied niet te masseren of te wrijven. Vermijd gedurende 24 uur na de behandeling het beoefenen van intensieve sport, een zonnebankbeurt of een bezoek aan de sauna.

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×