Bodysculpting behandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​tot consult met en met nazorg voor je klaar.

Cellulite

Vanaf € 399,-

De vetcellen zitten tussen schotjes (vezels). Wanneer je zwaarder wordt, groeien de vetcellen en puilen ze tussen de vezels van het bindweefsel uit, wat putjes geeft in je huid. De ‘sinaasappelhuid’ manifesteert zich vooral op de heupen, billen en dijen, soms ook op knieën en armen.

Cellulite Docveer Clinic

Figuurcorrectie

Heeft u last van lichaamsvet dat u met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Deze behandeling is bekend voor haar nauwkeurige en veilige manier van werken. Zodoende kunnen lokale delen op het lichaam aangepakt worden en wordt omliggend weefsel niet beschadigd.

Lichaamsvet Verminderen Docveer Clinic
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

GRATIS sessie Laser Ontharing

Maak nu een afspraak voor een gratis sessie laser ontharing bij Docveer Clinic. Geniet van 1 sessie op een klein gebied naar keuze. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Bel 020 - 70 20 900
Vraag stellen?
×