Bodysculpting behandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​tot consult met en met nazorg voor je klaar.

[seopress_breadcrumbs]

Was €477, nu slechts €295
per maand voor 6 maanden

Bij Docveer Clinic bieden wij de innovatieve multifunctionele hightech COAXMED platform (radiofrequentie + akoestische golven + ritmische vacuümmassage + vet bevriezing) aan, die verhoogt de kwaliteit van de lichaamsprocedures.

Speciale aanbieding voor verlies van lichaamsvet. Werkt geweldig in combinatie met je training of kan alleen worden gebruikt.

Wat krijg je elke maand?

  • 1x sessie dubbele Cryolipolyse
  • 1x sessie radiofrequentie huidverstrakking
  • 1x sessie ultrasone cavitatie body shaping & huidverstrakking

Cellulite

Vanaf € 65,-

De vetcellen zitten tussen schotjes (vezels). Wanneer je zwaarder wordt, groeien de vetcellen en puilen ze tussen de vezels van het bindweefsel uit, wat putjes geeft in je huid. De ‘sinaasappelhuid’ manifesteert zich vooral op de heupen, billen en dijen, soms ook op knieën en armen.

Cellulite Docveer Clinic

Figuurcorrectie

Heeft u last van lichaamsvet dat u met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Deze behandeling is bekend voor haar nauwkeurige en veilige manier van werken. Zodoende kunnen lokale delen op het lichaam aangepakt worden en wordt omliggend weefsel niet beschadigd.

Lichaamsvet Verminderen Docveer Clinic
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×