Carbon laser peeling

Heeft u last van een vette en/of regelmatige huid? Probeer een carbon laser behandeling om uw huid grondig te reinigen. Verwijder ophopende rest- en afvalstoffen en stimuleer huidverjonging! Het resultaat is een schone, gezonde en stralende huid.

Carbon laser behandeling

Het is belangrijk om uw huid goed te onderhouden. Een carbon laser peeling is dé peeling voor mensen die kampen met een onregelmatige huidstructuur. Zo kan een carbon laser behandeling een positieve bijdrage leveren aan verschillende huidproblemen, zoals:

  • Acne
  • Vette huid
  • Rimpelvorming
  • Grove poriën
  • Littekens

Ondanks het effectieve effect en de intense reiniging van de huid, kun je een carbon laser behandeling het hele jaar door ondergaan. Dus ook in de zomer! Sterker nog, met name in de warme zomermaanden, wanneer onze huid veel te stellen krijgt met zonlicht en vette zonbescherming, is deze behandeling erg populair om de huid weer even ‘back to basic’ te brengen. Deze ‘instant’ huidvernieuwing, zorgt voor een grondige reiniging, een stralende en zijdezachte huid. Al zicht- en voelbaar na één behandeling! Voor meer informatie over de behandeling en de carbon laser peeling prijs, kunt u ook terecht op onze tarievenlijst.

carbon laser behandeling in het gezicht bij Docveer clinic

Wat is carbon laser peeling

Carbon laser peeling is een effectieve behandeling die de huid grondig reinigt en daarmee huidverjonging stimuleert. Door de combinatie van de peel van koolstof en de lasertechnologie kan de behandeling een diep reinigingsproces in gang zetten dat verder rijkt dan de eerste (zichtbare) huidoppervlakte. Een dergelijke laser peeling in het gezicht werkt dus van binnenuit. Door de werking van de laser wordt zowel de opperhuid als het bindweefsel in een diepere laag van de huid vernieuwd. Met name de delen van de huid waar elasticiteit ontbreekt, kan de laser door middel van warmte de huid van de benodigde collageen voorzien.

Lees hieronder het behandeltraject van de carbon laser peeling kuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren specialist. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van uw klachten en identificeren het type onregelmatige huidstructuur waarbij we u kunnen ondersteunen. De specialist geeft u op basis hiervan een advies met betrekking tot de meest geschikte behandelingen en de geadviseerde frequentie daarvan om het probleem aan te pakken. Tijdens het consult worden ook de eventuele risico’s en de nazorg uitvoerig besproken. Daarnaast wordt, voor zover mogelijk, een transparant resultaat geschetst met betrekking tot het verschil tussen de carbon laser peeling voor en na situaties. Verder biedt dit consult u de mogelijkheid om eventuele overige vragen te stellen of zorgen met ons te delen.

De specialist waarmee u dit gesprek voert, is ook direct de specialist die de behandeling eventueel zal gaan uitvoeren. Wanneer u volledig naar uw wensen bent geïnformeerd, al uw vragen zijn beantwoord en alle zorgen zijn weggenomen, wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan. Hier worden vervolgens alle praktische details besproken.

Carbon behandeling gezicht

Voorafgaan aan de carbon laser behandeling wordt het gezicht grondig gereinigd. Op de gezuiverde huid brengen we vervolgens een laag nano-partikels (carbon) aan. Dit is een donkere peel die de energie van de carbon peeling laser (ND YAG 106) opvangt en doorzend tot diep in de huid. De nano-partikels in deze substantie zijn zo minuscuul dat ze tot in de kleinste poriën en oneffenheden, zich diep in de huid kunnen worstelen. De carbon vezels dringen in 10 minuten door tot de diepste kern van de bekende huidproblemen en worden vervolgens door de warmte van de laser verwarmd. Door de warme straling van de laser, verdampen deze nano-partikels en nemen in de vrijgekomen lucht en vocht alle onzuiverheden mee tot de bovenste huidlaag, waar we deze uiteindelijk wegvegen.

Carbon laser peeling tegen acné

Met name op een huid dat wordt geteisterd door acné, kan de carbon peel behandeling een effectieve werking hebben. Door de sterke combinatie van hightech lasertechnologie en medische koolstof, ontstaat er namelijk een zuiveringsproces die zorgt voor een diepe reiniging van de huid. De carbon peeling laser heeft een beheersend effect op talg afscheiding. Dit maakt het met name een geschikte behandeling voor de vette en ontstekingsgevoelige huid zoals dit bij acné het geval is.

Carbon laser peeling nazorg

Na de behandeling kan de huid een rode gloed hebben en/of er wat rode plekjes ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel en is in veel gevallen binnen enkele uren na de behandeling verdwenen. Wat de carbon laser peeling nazorg betreft, hoeft u geen rekening te houden met zware (voorzorgs)maatregelen. Wel geven we u onder andere het advies mee om pad de dag na de behandeling de huid te reinigen. Doe dit met een cleanser en hydrateer uw huid vervolgens met een verzorgende crème. Ook adviseren we u de douche, sauna, het zwembad en baden de eerste 24 uur te vermijden en uw huid tot weken na de behandeling van zoveel mogelijk brandend zonlicht te behoeden. Gebruik bij voorkeur een zonnebescherming met een hoge UV-beschermingsfactor. Alhoewel het resultaat al na één behandeling goed zichtbaar is, raden we gemiddeld een kuur aan van ongeveer zes behandelingen om het optimale carbon laser peeling resultaat te behalen. Tussen iedere behandeling plannen we een pauze van minimaal twee weken, om de huid compleet te laten herstellen. We stellen dit op maat gemaakte behandelplan op tijdens het gratis consult in onze kliniek en passen deze waar nodig aan na de eerste behandelingen.

Carbon laser peeling review

We begrijpen dat een gezichtsbehandeling een spannende keuze kan zijn en men daarom graag van tevoren op zoek gaat naar ervaringen en resultaten van anderen. De laser peeling in het gezicht lijkt door de werking van de laser en het verdampproces dat ontstaat namelijk wellicht op een intense en pijnlijke methode, maar niets is minder waar! We delen dan ook graag de carbon laser peeling reviews en ervaringen van onze kliniek. Ook kun je op onze website het carbon laser peeling resultaat zien van tevreden klanten die u al voor gingen. Zo wordt het verschil voor en na de behandelingen goed zichtbaar. We hopen je daarmee een transparant en eerlijk inzicht te geven in de potentie die we wellicht ook bij u kunnen realiseren! Bekijk de carbon laser peeling voor en na verhalen en foto’s en/of lees eens de real-life ervaringen van tevreden cliënten op onafhankelijke sites zoals bijvoorbeeld Trustpilot!

Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×