Cellulite verminderen

Heeft u last van cellulite en wilt u het liefst weer een strakke en gladde huid?
Met het DocVeer clinic behandelplan gaan we cellulite bij mannen en vrouwen tegen met gerichte en zeer effectieve bestrijdingsmiddelen.

Voor een strakke en gladde huid

Het zit bijna over ons hele lichaam: vetcellen. De vetcellen zitten tussen schotjes (vezels) en hopen zich bij gewichtstoename steeds verder op. Ondanks dat vetcellen zich vaak verspreiden over het lichaam, hebben vetcellen in veel gevallen de neiging op sommige plekken sneller te groeien dan op andere plekken. Op den duur zijn de vetcellen op deze plekken zo gegroeid dat ze tussen de vezels van het bindweefsel uitpuilen. Dit verschijnsel noemen we cellulite en herkennen we aan de onregelmatigheid in de huid die we in de volksmond ook wel ‘putjes’ en/of ‘sinaasappelhuid’ noemen. Het is een veelvoorkomend fenomeen en waar men vaak met name last heeft van cellulite op (boven)benen, de buik en billen.

Ondanks het veelvoorkomende fenomeen, voelt men zich in veel gevallen niet comfortabel in een dergelijke ‘sinaasappelhuid’. Cellulite tegengaan zonder de professionele expertise van een klinisch arts, kan vrij lastig zijn. Maar gelukkig kunnen onze DocVeer Clinic specialisteren cellulite verminderen aan de hand van onze speciaal ontwikkelde cellulite behandelingen!

Cellulite Docveer Clinic

Weg met Cellulite: het behandelplan

Lees hieronder het behandeltraject van het cellulite behandeltraject. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren specialist. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreek we samen de cellulite symptomen, zone(s) en gradaties. Ook maken we graag uw verwachtingen bespreekbaar, zodat de specialist eerlijke en gegrond advies kan geven over de gepaste behandeling. Op basis van deze informatie adviseren we u over welke cellulite behandeling en frequentie het beste bij u past. Ook bespreken we tijdens het consult de eventuele risico’s en de cellulite voor en nazorg besproken. Om stabiliteit en persoonlijkheid te waarborgen, spreekt u altijd met de specialist die u eventueel ook zal gaan behandelen. We bouwen graag aan een vertrouwensband, waarbij onze specialisten graag voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Wanneer u van alle antwoorden voorzien bent en graag wilt overgaan tot behandeling, wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

De Cellulite behandeling

Bij een chemische peeling voor het gezicht, wordt de toplaag van de huid met daarin de veel oneffenheden die de huidproblemen veroorzaken, verbrandt. De milde peeling bestaat uit zuur dat sterk verdund is. Deze medisch gecontroleerde verbranding veroorzaakt geen littekens, maar pakt dode huidcellen aan, waardoor deze later loslaten. De genezing leidt tot een ingewikkeld biochemisch proces van celdeling. Hierbij worden er nieuwe huidcellen ontwikkeld, en de belangrijke bouwstoffen collageen en elastine aangemaakt. 

Huidcellen zijn de bakstenen, collageen en elastine het metselwerk. Veroudering wordt gekenmerkt door afbrokkeling van dit metselwerk, en het leidt tot verslapping en rimpelvorming. De peeling ondersteund de huid bij het natuurlijke celdeling proces en zorgt daarmee uiteindelijk voor verjonging van de huid. Het effect? Minder rimpels en een mooiere textuur van de huid!

Het anti cellulite apparaat: COAXMED

Na de anti cellulite COAXMED behandeling zal uw huid niet langer meer ruw en ongelijkmatig ogen, maar opvallend glad, gezond en stevig. Ook zal de lipo- en bindweefselmassage bij cellulite, de lichaamscontouren verfraaien. Naast de het tegen gaan van cellulite worden de COAXMED-behandelingen ook ingezet als effectieve behandelwijze voor onder andere:

  •  Figuurcorrectie en huidversteviging
  •  Verminderen randwonden, (oude) littekens, vocht- of vet ophoping (lip)oedeem
  • Verminderen striae (striemen) op de huid na bijvoorbeeld gewichtsschommelingen of zwangerschap
  • De ondersteuning van gewichtsverlies (afvallen)
  • Remodelleren van het silhouet

Deze anti cellulite techniek wordt door sterke, wetenschappelijke studies onderbouwd. Het is een geheel pijnloze cellulite behandeling en niet-invasief. De productie van collageen en de stimulatie van de bloedcirculatie starten direct al na de eerste behandeling. Het resultaat wordt echter pas écht goed zichtbaar na de eerste paar behandelingen. Het resultaat zal dus gradueel verbeteren tijdens de looptijd van het behandelplan.

De nazorg

Er is geen intensieve nazorg, revalidatie en/of hersteltijd nodig na een professionele cellulite behandeling met de COAXMED. U direct uw dag weer vervolgen zonder met eventuele voorzorgsmaatregelen rekening te houden! Wel kan uw huid na de behandeling eventueel enige roodheid vertonen en/of een beetje gezwollen zijn. Dit verdwijnt echter binnen een korte tijd. Op den duur zal uw huid gezonder, sterker en jonger ogen en aanvoelen. En dat zonder onnatuurlijke drastische veranderingen!

Resultaten Cellulite behandeling voor en na

Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer Clinic certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×