Cellulite

Last van een ‘sinaasappelhuid’? Wat is Cellulite en hoe kunnen we het tegengaan?
De DocVeer Clinic cellulite behandeling bestrijdt de oorzaak en stimuleert de vetafbraak voor een egaal huidopperlvak. Lees het hier!

cellulite op benen Docveer Clinic

Cellulite verminderen

Cellulite, het is een veelvoorkomend symptoom bij menig vrouw. Maar ook het minder bekende Cellulite bij mannen levert de nodige ophef op. Het verschijnsel dat als het ware ‘deukjes’ in de huid op veelvoorkomende plekken zoals op de billen of bovenbenen veroorzaakt, is een schaamtekindje voor veel mensen. Ondanks het feit dat veel mensen op een bepaalde manier met het verschijnsel te maken hebben en/of krijgen, voelen veel mensen zich er oncomfortabel door. Gelukkig is er voor díe mensen wel een manier om Cellulite tegen te gaan en je huid te verstevigen! Maar om de werking van een effectieve anti cellulite behandeling toe te lichten, dient men eerst op de hoogte te zijn van de oorzaak van Cellulite.

Wat is cellulite?

Cellulite is het verschijnsel van de zogenaamde ‘putjes’ in de huid. Door deze huidstructuur wordt cellulite dan ook wel de ‘sinaasappelhuid’ genoemd. Veel mensen kennen het verschijnsel en/of hebben er zelf last van, maar kennen de oorsprong ervan niet. Een dergelijke bobbelige huid ontstaat door de toename van vetcellen in het onderhuidse bindweefsel. Dit zorgt voor een vernauwing van bloedvaten, waardoor afvalstoffen zoals vet en vocht steeds moeilijker kunnen worden afgevoerd. Door de vicieuze cirkel van een slechte bloedcirculatie raakt het bindweefsel uiteindelijk verhard, waardoor de huid ‘putjes’ begint te vertonen; de zogenaamde sinaasappelhuid.
NORMALE HUID

Cellulite behandelingen

Het verschijnsel kent verschillende stadia, waar men zich naar mate de duikjes en kuiltjes vermeerderen, zich vaak niet prettig meer bij voelen. Helaas is cellulite compleet verhelpen in veel gevallen niet direct haalbaar, toch kan de juiste behandeling ontzettend veel verschil maken! Er zijn veel manieren die bestempeld worden als cellulite behandeling. Zo is bijvoorbeeld de bekende cellulite massage aan de hand van cupping die veel mensen zelf thuis uitvoeren. En wordt ook vaak een speciale bindweefselmassage tegen cellulite aangeraden. Echter, voor het ultieme resultaat, maken we bij DocVeer Clinic gebruik van een effectieve multi-behandeling, waarbij we verschillende technieken combineren.
De DocVeer Cellulite behandeling wordt uitgevoerd aan de hand van een professioneel, hightech platform. Deze methode stimuleert de vetafbraak in de huid en de productie van collageen en elastine, door zowel radiofrequentie, als ritmische vacuümmassage. De behandeling bevorderd daarmee de bloedcirculatie, waardoor uw huid steviger wordt en gladder aanvoelt.

Cellulite zones

Cellulite behandelingen kunnen in principe op ieder deel van het lichaam worden uitgevoerd. Er is helaas geen one-size-fits-all oplossing om van Cellulite af te komen. De verschijnselen van Cellulite zijn bij iedereen anders. Onze DocVeer specialist bespreekt daarom tijdens een intakegesprek de mogelijkheden afhankelijk van uw situatie en adviseert u over het behandeltraject dat het beste bij u past. Zo hebben we bijvoorbeeld al klanten met uiteenlopende ‘probleem-zones’ en in verschillende ‘fases’ mogen helpen. We ondersteunen onder andere klanten met: :

  • Cellulite op billen bij acne
  • Cellulite op benen
  • Cellulite op armen
  • Cellulite op buik
  • Cellulite op kuiten

Cellulite behandeling voor en na

De combinatie van akoestische golven en stevige bindweefselmassage bij cellulite hebben een uitstekende werking. Afhankelijk van de fase van Cellulite waarin uw huid verkeerd, kan op veel verschillende manieren progressie worden geboekt met het juiste behandelplan. Door de bloedcirculatie in de huid te stimuleren, geven we de bloedvaten als het ware weer ‘ademruimte’, om de afvalstoffen op een juiste manier te kunnen afvoeren. Zo ondersteunen we de huid om een gezonde balans op te doen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van tevreden klanten met geweldige resultaten klanten die u reeds voorgingen.

Cellulite behandeling kosten

De kosten van een effectieve cellulite behandeling zijn afhankelijk van het totaal aantal gewenste behandelingen. Zie hieronder het overzicht van alle losse behandelingen en combi-pakketten. Benieuwd naar het pakket dat het beste bij jou past? Neem contact ons met onze specialist via clienten@docveer.com of +31 (0)6 16 08 81 05. We helpen je graag 

Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over de behandeling?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en/of naar de resultaten en ervaringen van andere tevreden cliënten die u voor gingen? Lees alle stappen in het DocVeer Clinic cellulite behandelplan of neem direct contact met ons op. 
Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×