Coronamaatregelen

Docveer heropent per 29 april de deuren!
Vanaf 29 april starten wij weer met onze behandelingen gebruik makend van aanvullende maatregelen.
[seopress_breadcrumbs]

Coronamaatregelen Docveer Clinic

Docveer heropent per 29 april de deuren!
Vanaf 29 april starten wij weer met onze behandelingen gebruik makend van aanvullende maatregelen.
 
Aanvullende COVID-19 maatregelen
Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn. Docveer houdt zich strikt aan de maatregelen en wij vragen onze clienten de regels zorgvuldig na te leven.
  1. De bekende maatregel geldt nog steeds. Het “geen hand schudden beleid” in de klinieken blijft van kracht, we begroeten jou met een glimlach.   
  2. In wandelgangen en wachtruimte houden alle medisch specialisten en medewerkers 1,5 meter afstand tot patiënten en tot elkaar. 
  3. Heeft u last van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, diarree of koorts? of bevindt een huisgenoot van u zich in thuis isolatie? Indien met “JA” beantwoordt op een van deze vragen, dan een nieuwe afspraak maken. Een nieuwe afspraak kan gemaakt worden nadat de cliënt tenminste 24 uur klachtenvrij is en/of indien 14 dagen na het laatste contact met de huisgenoot in thuisisolatie.
  4. De cliënt wordt gevraagd alleen te komen. Gezelschap wordt in principe niet toegelaten in de kliniek, zij moeten buiten (in de auto) wachten.
  5. Aangegeven wordt dat alleen per pin of contactloos kan worden betaald. Bij contante betaling kan alleen gepast worden betaald.
  6. Bij binnenkomst wordt de cliënt ook gevraagd de handen te desinfecteren. Cliënt is verplicht om dit te doen.
  7. Na desinfectie van de handen, niks meer aanraken (zoals telefoon, of andere objecten).
  8. Koffiemachine en tapwater automaat zijn buiten gebruik gesteld. Er worden helaas geen drinkwaren in de kliniek verstrekt.
 
We hopen u in goede gezondheid te  verwelkomen.
Team Docveer clinic
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×