De eeuwige jeugd? Dacht het niet!

Lichaamsvet Verminderen Docveer Clinic

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De meeste mensen hebben, wanneer ze jong zijn, een gezonde en elastische huid die snel geneest als ze gewond raken. Naarmate de jaren verstrijken, verschijnen zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, slappe huid en ouderdomsvlekken. Ook ontstaan er andere veranderingen zoals pigmentatie veroorzaakt door zonlicht. De huid wordt dunner, bloedvaten worden zichtbaar en ook onze poriën kunnen groter worden. Daarnaast zijn er veranderingen onder het huidoppervlak, omdat het collageen en de elastische vezels onze huid rekt en begint af te breken. Een van de belangrijkste chemicaliën in onze huid, hyaluronzuur, vermindert na verloop van tijd en maakt de huid droger en ruwer. Tenslotte zullen er veranderingen zijn in de huidskleur, vetverdeling en elasticiteit, waardoor ook de gezichtscontouren veranderen.


Sierlijk ouder worden


Veroudering is dus een proces dat werkt op verschillende niveaus van ons gezicht (van diep naar oppervlakkig). Er kan daarom ook van verschillende specialismes gebruik gemaakt worden om dit doelgericht te behandelen. Wanneer je behoefte hebt aan deze extra hulp om je huid in vorm te houden, is er een breed scala aan veilige behandelingen beschikbaar bij verschillende specialismes binnen onze kliniek.
Deze behandelingen kunnen variëren van huidbevochtigers en laserbehandelingen tot rimpelvullers en injecties met tijdelijke spierontspanners. De een helpt met het verminderen van ongewenste gezichtslijnen, de ander kan de huid aanhalen en versterken of ongewenst haar verwijderen. We zullen er niet voor eeuwig jong uitzien, daarom is het zo belangrijk om onze huid goed te verzorgen om deze zo wel in de beste conditie te houden.

Gezamenlijk consult


Bij Docveer Clinic zijn wij onlangs gestart met een gezamenlijk consult. De huidtherapeut en cosmetisch arts stellen samen een (preventief) “all-in” behandelplan voor je op, om de tekenen van veroudering te verminderen en te remmen. Nieuwsgierig naar dit consult? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen

Gerelateerd nieuws

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

×
Vrijblijvend gezamenlijk consult

Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.