Definitief ontharen! Is de bewering waar dat laser ontharing haar definitief verwijdert?

Deel dit bericht

Is de bewering waar dat Laser haar definitief verwijdert?


Vrouwen en mannen hebben evenveel last van overmatige haargroei op hun lichaam. Maar voordat we tot de oplossing en de alternatieven komen, moet onze prioriteit het probleem en de onderliggende oorzaken analyseren. Dus, waarom zien we de noodzaak om het haar te verwijderen? En waarom is het tegenwoordig zo gewoon?

Waarom mensen de neiging hebben om haar te verwijderen?


Overmatig haar lijkt misschien problematisch, maar soms kiezen vrouwen en mannen voor Laser en andere alternatieven om haar te verwijderen omwille van het beroep. Over de andere reden gesproken, in het bijzonder de laatste decennia, hebben vrouwen vooral overmatig haar op bepaalde lichaamsdelen gemeld. Deze delen zijn borst, armen, rug en gezicht. Haar hebben is normaal. Maar het fenotype van haar bij mannen en vrouwen verschilt. Het probleem ontstaat wanneer vrouwen haar beginnen te ontwikkelen dat mannelijk is (grof en donker). Het wordt geassocieerd met de ongebruikelijke haargroei in lichaamsdelen. Vanwege maatschappelijke, religieuze en andere redenen geven vrouwen er de voorkeur aan dergelijk haar te verwijderen met laser. Het wordt gedaan met één enkel doel, om de mannelijke eigenschappen te minimaliseren.

Hirsutisme


Het fenomeen dat we hebben besproken, wordt hirsutisme genoemd. Technisch gezien treft het alleen vrouwen. En het is de ongewone haargroei in lichaamsgebieden die gebruikelijk is of wordt gekenmerkt door mannen. Hirsutisme is ook gekoppeld aan virilisatie. Het is een ander concept dat spreekt over vrouwen met mannelijke kenmerken vanwege de expressie van mannelijke hormonen. Het is waarschijnlijker dat het wordt geërfd; door genen. Dat betekent dat als je een familielid hebt dat ongewenste haargroei heeft, je het waarschijnlijk ook zult hebben.

Hoe laser ons kan helpen?


Lichtversterking van gestimuleerde stralingsemissie wordt gebruikt om overtollig ongewenst haar te verwijderen. Met de term is het gemakkelijk te begrijpen dat de lichtstralen worden gestimuleerd en versterkt om te worden geconcentreerd. De procedure omvat de emissie van een lichtstraal die wordt geabsorbeerd door de melanine van het haar. Melanine is het kleurpigment. Nadat het licht is geabsorbeerd, wordt het omgezet in warmte die de haarzakjes vernietigt. En daarom wordt de haargroei geminimaliseerd, vertraagd en verminderd.

pijnloos laser ontharen biotec

Belangrijkste voordelen van de ontharingsbehandeling met laser

Haar op het menselijk lichaam groeit in drie verschillende stadia – anagen, telogen en catagen. De laser ontharing behandeling richt zich voornamelijk op de haarzakjes in het anagene stadium. De laser zet de energie om in warmte en richt zich op de haarzakjes wanneer deze actief groeit in het anagene stadium. Dit is hoe de hitte voorkomt dat de follikel zich verder ontwikkelt.

laser ontharen

Behandeling met laser ontharing is een van de snelste methoden die binnen enkele minuten na het markeren kunnen worden verwerkt. De patiënten kunnen na de behandeling naar hun werk gaan, omdat ze geen uren hoeven te rusten. Maar vaak worden ze gevraagd voor een paar sessies om de permanente ontharingsoplossing te ervaren.

Gewoonlijk wordt er tijdens het proces normaal geen pijn of irritatie gevoeld als het zich onder de beste lasercentra bevindt. Maar het hangt af van de huidtypen en het tolerantievermogen van de personen die de behandeling ondergaan. De huid wordt gladder en zachter in tegenstelling tot voorheen na het ontharen met laser. De laser verbrandt alleen de follikels om de haargroei permanent te stoppen. Het proces is ook niet zo pijnlijk als harsen. Dit is de reden waarom de populariteit van de laserbehandeling toeneemt.
Hoewel de laserbehandeling voor haarverwijdering duur is, maar het is een permanente oplossing voor mensen die ernaar uitkijken om de ongewenste haartjes uit de verschillende delen van hun lichaam te verwijderen.

Nog vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op als u nog vragen of opmerkingen heeft over de voorbereiding op uw laserhaarverwijdering. Bel ons op 020 70 20 900. Of u kunt ons een e-mail sturen op info@docveer.com.

Het lijkt in het begin veel moeite, maar het is de moeite waard als de sessies voorbij zijn. U zult versteld staan van de gladde en haarloze huid. Je vraagt je af waarom je zo lang hebt gewacht om de behandeling in de eerste plaats te doen.

Wij bij Docveer geloven in hoogwaardige huid- en haarverzorging en we streven ernaar hoge behandelingsnormen te handhaven.
De kosten van laser haarreductie zijn dus sterk afhankelijk van de technologie van machines die in een cosmetische kliniek worden gebruikt. Val dus niet alleen voor een goedkope behandeling, maar kies voor behandelingen van topklasse, omdat uw huid het beste verdient.

Dr. Veerander Ghotra

Dr. Veerander Ghotra

Cosmetisch arts bij Docveer Clinic

Helia Saberi

Helia Saberi

Huidtherapeut bij Docveer Clinic

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang nieuws en aanbiedingen

Gerelateerd nieuws

Huidverbetering Erbium-YAG laser

Geschreven door H. Saberi op februari 27, 2021   Verjong, verbeter en versterk je huid met de Erbium YAG laser.   Goede huidproducten met actieve ingrediënten kunnen veel voor

Microdermabrasie

Welke patiënten zijn geschikt voor microdermabrasie? Leidt microdermabrasie tot het verwijderen van de buitenste huidlaagen tot vernietiging van de huidbarrière? SamenvattingEr zijn veel misvattingen over

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×