Facelift zonder operatie Amsterdam

De liquid facelift behandeling heeft het effect van een facelift zonder operatie. Tijdens deze behandeling zetten we natuurlijke rimpelvullers in volgens innovatieve, subtiele opvultechnieken. Deze facelift tegen rimpels gaat daarmee de bekende ‘deukjes’ en ‘groeven’ in het gezicht tegen en tovert een vermoeide of bezorgde blik om tot een gezonde en frisse oogopslag. Een liquid facelift geeft dus het effect van een chirurgische facelift, maar zonder de nadelen van een dergelijke ingreep.

cellulite op benen Docveer Clinic

Facelift zonder operatie

Oud worden wil iedereen, maar ouder worden wil niemand. Dat brengt namelijk enige wijzigingen in je uiterlijk vertoon met zich mee. Huidveroudering komt bij iedereen voor, het treedt echter niet bij iedereen even snel op. Zeker veroudering in het gezicht is iets wat de meeste van ons het liefst nog even willen uitstellen. De huid wordt slapper en het gezicht verliest volume, waardoor de nadruk wordt gelegd op de slapen, jukbeenderen en wellicht zelfs een vermoeide blik. De huid zakt in en vertoond daardoor op den duur ook fijne lijntjes. Gelukkig zijn er echter ook methoden om dit proces tegen te gaan en/of de huid een handje te helpen er weer jonger en frisser uit te zien. Zo kan een liquid facelift bijvoorbeeld een effectieve non-operatieve methode zijn om volumeverlies in het gezicht tegen te gaan. Een dergelijke facelift zonder operatie in Amsterdam en omstreken doe je bij Docveer Clinic!

 

Wat is een liquid facelift (zonder snijden)

Bij een liquid facelift met fillers wordt verloren volume in het gezicht opgevuld met hyaluronzuurfillers. Door de ingezakte huid te versterken met ruimt opvullende fillers, verdwijnt de vermoeide/ verontrustende blik en lijkt de huid weer een stevig en jong. Wanneer we dit resultaat vergelijken met een traditionele (operationele) facelift, zien we dat de uitkomst hetzelfde is, terwijl de ingrepen niet verder van elkaar zouden kunnen liggen. In essentie neemt een operatieve facelift namelijk het overschot aan (verslapte) huid in het gezicht weg, terwijl een liquid facelift juist voor meer volume zorgt op de juiste plekken. Door loze ruimtes op te vullen, zorgen we dat de futloze huid plaatsmaakt voor een ‘glowy skin’! Daarbij zijn het vaak dezelfde zones die de eerste tekenen van huidveroudering tonen. De bekendste zones die daarom het vaakst met een liquid facelift worden aangepakt zijn bijvoorbeeld:

  • De slapen
  • De neus-lippenplooi
  • De wangen
  • De kin
  • De kaaklijn
  • De jukbeenderen

Wil je meer weten over het intakegesprek en behandelplan dat we bij Docveer Clinic aanhouden? Lees dan eens ons Liquid facelift behandelpagina!

Operatieve facelift vs. Liquid facelift met fillers

Velen vragen zich af wat nu daadwerkelijk de grootste verschillen zijn tussen een (traditionele) facelift en de liquid facelift, zowel in behandeling als het resultaat. We hebben daarom de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje gezet.

Traditionele facelift                                      vs.       Liquid facelift                                   

Operatief                                                           vs.       Fillers
Behandeling onder narcose                           vs.        Plaatselijke huidverdoving
Tegen huidoverschot                                      vs.        Tegen volumeverlies
Hersteltijd van ongeveer een maand           vs.       Hersteltijd van een paar uur
Optimaal resultaat na vier maanden            vs.        Optimaal resultaat na twee dagen
Hoge kosten                                                     vs.        Gemiddeld 75% goedkoper

Eigen onderzoek naar de twee behandelmogelijkheden is uiteraard altijd goed. Toch adviseren we je altijd een afspraak te maken met een professional om je wensen en verwachtingen te bespreken. Tijdens een dergelijk oriëntatie- en/of intakegesprek kan de arts je dan adviseren over het beste behandelplan voor jou!

Facelift zonder operatie prijs

De kosten voor een liquid facelift liggen dus (naast alle andere voordelen) ook nog eens aanzienlijk lager dan de liquid facelift prijzen. Bij veel klinieken wordt er vaak vaag gedaan over de precieze kosten van een dergelijke behandeling. Bij Docveer niet. Wij werken graag zo transparant mogelijk over zowel ons advies, onze werkwijze en de kosten. Onze Facelift zonder operatie prijs is €699,-. Dit betreft het gehele liquid facelift traject, waarin we u graag begeleiden van oriënterend gesprek tot de nazorg. Meer weten over hoe we ook u aan een stralende, jonge huid kunnen helpen? Lees meer informatie over de Docveer Liquid facelift behandeling hier of neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier!

Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over de behandeling?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en/of naar de resultaten en ervaringen van andere tevreden cliënten die u voor gingen? Lees alle stappen in het DocVeer Clinic liquid facelift behandelplan of neem direct contact met ons op. 
Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×