Fillers behandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​van consult tot en met nazorg voor je klaar.

[seopress_breadcrumbs]

Filler Actie

van 25 januari t/m 30 maart
179
  • 1ml filler voor €179
  • 2ml filler voor €299
  • 3ml filler voor €449
Filler actie

Hangende mondhoeken

Vanaf € 299,-

Krijg je vaak te horen dat je boos of chagrijnig kijkt, terwijl dat helemaal niet het geval is? Hangende mondhoeken kunnen ervoor zorgen dat je dit uitstraalt, terwijl je hartstikke goed in je vel zit. Wij zorgen er graag voor dat je algehele uitstraling enorm verbeterd door weer stralend en vrolijk voor de dag te komen. Door deze behandeling zal je er weer opgewekt uitzien. Het effect houdt ongeveer 9 tot 18 maanden aan.

Hangende Mondhoeken Docveer Clinic

Ingevallen wangen

Vanaf € 358,-

Door rimpelige of ingevallen wangen kun je een ongezonde uitstraling hebben. Je kunt hierdoor veel vragen krijgen van mensen om je heen. Bijvoorbeeld of je wel genoeg eet of dat je veel stress ervaart. Ook na stevig afvallen kunnen de wangen flink invallen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep.

Jukbeenderen accentueren

Vanaf € 358,-

Je jukbeenderen hebben een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Als je jukbeenderen weinig volume hebben, kan je vermoeid overkomen. Ook kan het zijn dat je minder expressie toont dan je zou willen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en meer uitgerust uit.

Kin correctie

Vanaf € 358,-

Wanneer je een kortere kin hebt, of wanneer je kin overgaat in je hals, kan dit storend zijn voor je uitstraling. Voor mannen kan een kincorrectie helpen een ‘mannelijkere’ uitstraling te krijgen. De specialisten van Docveer vertellen je graag meer over een kin correctie.

Lipfillers

Vanaf € 299,-

Smalle of dunne lippen kunnen voor onzekerheden zorgen. Het vrouwelijke ideaalbeeld is dan ook om mooie, volle lippen te hebben die een vrouwelijke gezicht accenturen. Het vergoten van de lippen is een populaire behandeling. Onze specialisten adviseren graag over het vergroten van de lippen, met daarbij behoud van een natuurlijke look. Wij helpen je dus graag om je lippen wel passend bij je gezicht te houden.

Lipfillers Docveer Clinic

Liquid facelift

Vanaf € 699,-

Een liquid facelift is een niet-operatieve behandeling waarbij natuurlijke rimpelvullers worden toegepast volgens innovatieve opvultechnieken. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar: de deukjes en groeven zijn verminderd en hiermee ook de vermoeide, bezorgde of verouderde uitstraling. Onze artsen zijn gespecialiseerd om een aantal subtiele maar essentiële veranderingen aan te brengen die uw uitstraling aanzienlijk verbeteren.

Liquid Facelift Docveer Clinic

Neuslippenplooi

Vanaf € 219,-

Je neuslippenplooi kunnen een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Deze diepe rimpel kan er voor zorgen dat je vermoeid overkomt. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en meer uitgerust uit.

Rokerslijnen

Vanaf € 219,-

Rokerslijntjes kunnen een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Deze rimpels kunnen er voor zorgen dat je vermoeid of ongezonder overkomt. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en gezonder uit.

Rokerslijnen Docveer Clinic

Slapen opvullen

Vanaf € 358,-

Je slapen kunnen een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Door de V-vorm in je gezicht te accentueren kun je de jeugdige contouren van vroeger weer terug krijgen. De specialisten van Docveer vertellen je hier graag meer over!

ingevallen slapen opvullen met fillers
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×