Haar zone

Haarimplantatie

Vanaf € o.b.v. consult,-

Voor mensen die te maken hebben met kaalheid en haartuitval is Biofibre Haarimplantatie een goede oplossing. In tegenstelling tot traditionele methodes, waarbij een specialist haar ergens anders in het lichaam weghaalt, is de Biofibre methode een betere oplossing voor de lange termijn. Het is niet langer nodig om ergens anders haar weg te halen of eerst de huid volledig kaal te scheren. Biofibre haar is gemaakt van fijne vezels welke exact lijken op natuurlijk haar. De juiste structuur en kleur wordt samen met de specialist vergeleken en bepaald. Op deze manier krijg je weer een echt volle haardos en dus weer die jonge, vitale uitstraling!

Laserontharing

Vanaf € 50,-

Definitieve laserontharing is de oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij op een verantwoorde en pijnloze manier. Bij Docveer werken we regelmatig met de Alexandrite, Nd:YAG en diode laser.   Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts/huidtherapeut. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Van onze cliënten

Ervaringen

Benieuwd naar wat onze cliënten van ons vinden? 

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

×
Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Bel 020 - 70 20 900
Maak een afspraak