HIFU behandeling

Versterk uw huid met de HIFU gezichtsbehandelingen en geef uw huid een verjongingskuur.
Deze effectieve huidverstrakking heeft een liftende werking en zorgt voor een egalere en strakkere huid!

HIFU lifting

Bent u op zoek naar een effectieve huidverstrakkingsbehandeling om u gezichtsuitdrukking te verjongen, maar heeft u geen interesse in een cosmetische behandeling? Dan is de HIFU behandeling u waarschijnlijk op het lijf geschreven! De krachtige laserbehandeling stimuleert de huidcellen met een liftend resultaat en een zicht- en voelbaar egalere en strakkere huid. De verbetering is zowel direct na afloop als op lange termijn al snel en aanhoudend zichtbaar. Het optimale resultaat kan echter wel meer geduld vragen dan men bijvoorbeeld bij een cosmetische ingreep gewend is. Desondanks geeft deze effectieve HIFU lifting een langdurig, aantoonbaar resultaat zonder de bijeffecten van een ingrijpendere operatie of ingreep. Onderga het proces en laat het resultaat u verbluffen!

HIFU, wat is dat?

Een High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) behandeling is een niet-chirurgische methode die de aanmaak van collageen stimuleert door middel van krachtige ultrasound. Door de ultrasound methode van deze HIFU gezichtsbehandeling blijft de zichtbare toplaag van de huid onaangetast, terwijl de energie diep in de huid treedt. De stimulatie van de onderliggende huid en aanmaak van collageen zorgt voor de aanmaak van collageen en een afname van vetweefsel, met als resultaat een sterkere en strakkere huid! Het is geen cosmetische behandeling, maar (wanneer gewenst) kan HIFU in combinatie met fillers worden ingezet om het effect verder te vergroten.

Lees hieronder het behandeltraject van het cellulite behandeltraject. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren specialist. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Wanneer een HIFU behandeling?

Men kiest voor een HIFU gezichtsbehandeling om verschillende redenen. Een HIFU laser kan wallen verminderen en ook het effect van een ooglidcorrectie met HIFU kan een resultaat zijn van een succesvol behandeltraject. Andere veelvoorkomende klachten die kunnen worden aangepakt met een HIFU gezichtsbehandeling zijn:

 • Een wazige kaaklijn
 • Hangende huid (met name rond de mond)
 • Slappe oogleden
 • Nekplooien
 • Ongelijke huidteint of textuur
 • Dunne huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Grote poriën

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je bespreekt deze altijd met de specialist die de HIFU gezichtsbehandelingen eventueel ook zal gaan uitvoeren. Zij zijn er tijdens dit gesprek voor om al je zorgen weg te nemen en je vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Samen bespreek je de ervaringen met HIFU behandelingen en wat je in jouw geval precies verwacht of hoopt te bereiken met dit traject. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

HIFU behandeling gezicht

De High Intensity Focused Ultrasound behandeling creëert thermische coagulatie die de onderliggende lagen van het huidweefsel bereikt en aantast zonder schade te brengen aan de zichtbare huidoppervlakte. De HIFU behandeling werking stimuleert daarmee op natuurlijke wijze het regeneratieproces en de aanmaak van collageen diep in de huid. De vorming van nieuw collageen zorgt voor huidcelvernieuwing en geeft daarmee een langdurend huidverstrakkingseffect vergelijkbaar met een facelift. Dit maakt HIFU een betrouwbare, effectieve huidverjongingstechnologie.

HIFU behandeling stappenplan

 1. We identificeren de te behandelen zones die door jou en de specialist(e) worden bepaald
 2. We brengen contactgel aan (zoals bij een echografie)
 3. We passen de ultrasone energie toe per zone.

Door de kracht van de behandeling kan een tinteling of het gevoel van een warm prikje ontstaan. Het is een kortstondig gevoel dat enkel op het moment dat de energie door de huidoppervlakte werkt, voelbaar is. De intensiteit van dit gevoel varieert van persoon tot persoon en kan voor de een oncomfortabeler aanvoelen dan voor de ander. Over het algemeen ervaren onze klanten echter niet dat de HIFU behandeling pijnlijk zou zijn.
De duur van een HIFU behandeling varieert en is afhankelijk van de te behandelen zone(s). Een volledige behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

HIFU na behandeling

Een ander bijkomend voordeel van de HIFU behandeling is dat de nazorg geen downtime vereist. Er is dus geen hersteltijd nodig en je kunt direct je dag vervolgen. Daarnaast zijn er ook geen speciale HIFU na behandeling of voorzorgsmaatregelen nodig waar je rekening mee dient te houden. De werking van de behandeling start direct al na één behandeling. De verbeterde resultaten volgen gradueel in de komende maanden. Het enige directe na-effect van de behandeling kan een rode, licht gezwollen huid zijn. De ervaring leert ons echter dat dit binnen de kortste tijd verdwenen is. Uw huid is gezonder, sterker en jonger. En dat zónder onnatuurlijke drastische veranderingen.

HIFU resultaten

Het resultaat van de behandeling is al vrij snel na de behandeling goed zichtbaar. Echter wordt het optimale resultaat pas bereikt na een periode van 2 tot 3 maanden. Bovendien wijzen veel HIFU behandeling ervaringen uit dat er zelfs na 6 maanden nog een verbetering kan worden geconstateerd. Dit komt omdat de behandeling het proces van de aanmaak van collageen blijvend stimuleert. Het helpt daarmee het natuurlijke proces een handje, waardoor het huidhuishouden zich blijvend kan optimaliseren. Met een beetje geduld, bereik je dus het beste resultaat! In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende voor een aanzienlijk resultaat. Maar er kan ook gekozen voor een vervolgbehandeling, afhankelijk van de beginsituatie, je persoonlijke wensen en de potentie van een tweede behandeling.

HIFU behandeling reviews

Een gezichtsbehandeling is een delicate kwestie, waarbij geïnteresseerden vaak zoeken naar ervaringen van anderen. Volkomen logisch! Wij delen dan ook graag onze HIFU behandeling ervaringen en resultaten om u een goed beeld te kunnen geven van wat we ook voor u kunnen betekenen. Hieronder vindt u de HIFU voor en na foto’s van tevreden cliënten. Of bekijk voor meer informatie bijvoorbeeld eens de HIFU behandeling reviews op Trustpilot voor alle ervaringen met HIFU behandelingen bij DocVeer Clinic!
Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×