Huidtherapie behandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​tot consult met en met nazorg voor je klaar.

[seopress_breadcrumbs]

Carbon Peeling

De Hollywood peel, ook wel de Carbon peel genaamd, werd ontwikkeld als een ideale peeling voor de huid met een onregelmatige huidstructuur, poriën en acné. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. Deze peel is dan ook zeer geliefd tijdens de warme zomermaanden omdat onze huidlaag verzadigd raakt door zonnebescherming. We raden deze behandeling aan voor het behandelen van een vette huid en het verminderen van pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën. De Hollywood Peel, is dé “instant” huidvernieuwing die tegelijk zacht en grondig is.

Microneedling

Vanaf € 159,-

Microneedling is een techniek waarbij fijne naaldjes duizenden microperforaties maken. Die perforaties stimuleren het aanmaken van fibroblasten. Dit zijn bindweefselcellen die collageen en elastine produceren. Ook in een schoonheidsinstituut kan je een needlingn behandeling krijgen. Het voornaamste verschil met een medische microneedling behandeling zit in de diepte waarin de naalden inwerken. Schoonheidsspecialisten zonder medische opleiding mogen niet dieper dan 0,5 mm stimuleren. Bij medische microneedling gaan de naalden tot een diepte van 2,5 mm. Diepere stimulaties zorgen voor een beter resultaat, omdat de ingrediënten tot dieper in de huid kunnen inwerken.

Radiofrequentie Facial

Vanaf € 99,-

RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid  diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

SkinTite

Vanaf € 299,-

Micro-needling (ook bekend als collageeninductietherapie) is een minimaal invasieve behandeling die al tientallen jaren wordt gebruikt om de huid te verjongen. Een apparaat met fijne naalden of pinnen maakt kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid, waardoor het lichaam nieuw collageen en elastine aanmaakt. Resultaten kunnen een verbeterde textuur en stevigheid zijn, evenals huidvernieuwing. RF micro-needling voegt het element van radiofrequentie-energie toe aan de traditionele micro-needling procedure. De RF-energie wordt via kleine naalden in de dermis laag gebracht. Naast de voordelen van de micro-verwonding die wordt geboden door de traditionele micronaalden, levert RF-micro-needling ook RF-energie diep in de dermis laag, waardoor de huid strakker wordt en de littekenvorming wordt verminderd.

Chemische Peeling

Wist u dat uw huid een dynamisch orgaan is dat zichzelf voortdurend vernieuwt? Met een chemische peeling worden onregelmatigheden, pigmentafwijkingen en gelaatsrimpels minder zichtbaar. Dankzij een chemische peeling versnelt u namelijk de natuurlijke vernieuwing van uw huid. Oude cellen aan de oppervlakte sterven af, nieuwe cellen groeien aan. Met een chemische peeling neemt u zelf de controle over de vernieuwing van uw huid. Het resultaat? Een stralende, egale en jeugdige huid.

 

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×