Fillers voor en na

[seopress_breadcrumbs]

Fillers voor en na

De resultaten van fillers kunnen verbluffend zijn! Zo kunnen fillers je lippen, jukbeenderen, en wangen meer volume geven. Ook kunnen fillers toepassen om bijvoorbeeld rokerslijnen te verwijderen of de kaaklijn te verstrakken. De mogelijkheden zijn dus divers en de voor en na effecten groot. Om dit aan je te laten zien lichten we enkele voorbeelden toe:
Lipfillers Docveer Clinic

Fillers voor en na de behandeling

Het effect van fillers op de neuslippenplooi is groot. De neuslippenplooi heeft namelijk een groot effect op de algemene uitstraling van je gezicht. Vaak wordt er gezegd dat mensen met een diepe neuslippenplooi er vermoeid uitzien. De specialisten van Docveer kunnen dit verhelpen met een relatief simpele filler ingreep. Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien is het voor en na effect van deze ingreep groot. Op de meest rechtse foto is een jonger, meer uitgerust persoon te zien.

Neuslippenplooi voor en na

Ook afhangende mondhoeken kunnen door middel van fillers worden verholpen. Mensen met afhangende mondhoeken krijgen vaak te horen dat ze boos of chagrijnig kijken, terwijl ze dit helemaal niet zo bedoelen. Met een filler ingreep kun je je algehele uitstraling dus sterk verbeteren, wat te zien is op onderstaande voor en na foto’s. De persoon op de meest rechtse foto ziet er opgewekter uit, en het effect houdt ongeveer 9 tot 18 maanden aan.

Afhangende mondhoeken voor en na

Rokerslijnen kunnen ervoor zorgen dat je er ongezond uitziet. Door een filler behandeling kan dit eenvoudig verholpen worden, waardoor je frisser en gezonder voor de dag komt. Zoals te zien op de voor en na foto’s, kan één behandeling al een hoop doen. De rechtste na foto laat een stuk gezondere mond zien, wat natuurlijk een sterke invloed heeft op de algehele uitstraling.

Rokerslijnen voor en na

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie toepassingen voor fillers. Een populaire behandeling zijn lipfillers, voor mooie volle lippen. Onze specialisten adviseren graag over het vergroten van de lippen, met daarbij behoud van een natuurlijke look. Wij helpen je dus graag om je lippen wel passend bij je gezicht te houden. Ook een liquid facelift is enorm populair. Door deze niet-operatieve behandeling worden natuurlijke rimpelvullers toegepast. Deukjes en groeven worden sterk verminderd waardoor je een uitgeruste en jongere uitstraling hebt.

Filler behandelingen

Welke filler behandeling je ook kiest, de procedure is in grote lijnen hetzelfde. We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek informeert een van onze specialisten je over de symptomen en de mogelijke behandelingen. Wanneer je overgaat tot een behandeling, stelt de specialist samen met jou een passend behandelplan op. Door een paar kleine prikjes worden de symptomen snel verholpen, en bovendien is het resultaat gelijk zichtbaar! Ook de nazorg is bij de meeste fillerbehandelingen hetzelfde. Je kunt meteen naar huis en je dagelijkse activiteiten voortzetten. Soms kan de huid nog wat roze zijn, maar je mag en kan dit eenvoudig camoufleren. Ook kunnen de geïnjecteerde plaatsen een beetje gevoelig of gezwollen zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Wij adviseren altijd de sauna of zonnebank de eerste twee weken na de behandeling te vermijden.

Heb je vragen of interesse in een vrijblijvend advies? Neem dan contact op of plan een vrijblijvende intake!

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×