Kaaklijn verstrakken

Een strakke kaaklijn zonder operatie?
Verstevig de verslapte kaaklijn met botox/ fillers voor gelijkmatige gezichtscontouren. De kaaklijn verstrakking is voor zowel vrouwen als mannen. 

Gelijke gezichtscontouren

Een verslapte kaaklijn zorgt vaak voor ongelijke contouren in het gezicht die voor onzekerheden kunnen zorgen. Een kaaklijn verstrakking behandeling kan hierbij helpen. Het opvullen van de kaaklijn met fillers kan veel doen voor je gehele voorkomen. Door botox voor de kaaklijn te gebruiken, kun je de kaaklijn verstevigen zonder operatie. Onze specialisten adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden.
vrouw met strakke kaakijn behandeling docveer clinic

Strakke kaaklijn zonder operatie

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreek je met een van onze specialisten de symptomen van uw verslapte kaaklijn. De specialist kan vervolgens adviseren over welke mogelijkheden tot behandelingen er zijn en de hoeveelheid. Zo kun we aan de hand van fillers de kaaklijn op verschillende manieren verbeteren. We kunnen:

  • De kaaklijn liften zonder operatie
  • De kaaklijn verstevigen zonder operatie
  • De kaaklijn corrigeren zonder operatie
  • De kaaklijn strakker maken zonder operatie

Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de kaaklijn voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist geeft een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden werken we samen aan een geschikt behandelplan.

De behandeling

Nadat het behandelplan is opgesteld en je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat, gaan we over tot de behandeling van het verstrakken van de kaaklijn. Onze specialisten kunnen door een paar kleine prikjes al een strakkere kaaklijn zonder operatie creëren, voor een natuurlijk resultaat. Gemiddeld leveren 2 tot 3 prikjes per kant van de kaak al verbetering van de kaaklijn op. De behandeling is zo gebeurd. Binnen 15 minuten kunt u alweer buiten staan!

De nazorg

Het effect van de kaaklijn voor en na de behandeling is direct zichtbaar. U kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten. De eerste dag kan uw huid soms wat roze van kleur zijn. Bij sommige patiënten kunnen de injectieplaatsen na het corrigeren van de kaaklijn tevens een beetje gevoelig, gezwollen of beurs aanvoelen. Dit verdwijnt echter meestal binnen enkele dagen. De beste tips voor kaaklijn nazorg is om bezoek aan de sauna of de zonnebank tot 2 weken na de behandeling te vermijden en eventuele tijdelijke roze plekjes op de huid weg te werken met camouflage in de tussentijd.

Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer Clinic certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×