Klachtenbehandeling

We helpen je graag

[seopress_breadcrumbs]

Klachtenbehandeling

De klachtenregeling moet laagdrempelig zijn en er moet sprake zijn van een onafhankelijke klachtenbehandeling. Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over de behandeling. Volgens de wet WKKGZ, zijn wij aangesloten bij een geschillencommissie. Het liefst hebben we dat je je zorg met ons bespreekt. Komen we daar niet uit, dan stelt de geschillencommissie een een onafhankelijke klachtfunctionaris beschikbaar die je verder helpt.

Wat moet je doen als je niet tevreden bent na de behandeling?

Ondanks het feit dat alle behandelingen bij Docveer clinic zorgvuldig worden uitgevoerd, kan het zo zijn dat je niet tevreden bent. Docveer clinic waardeert het enorm als je je onvrede kenbaar maakt. Samen gaan wij graag opzoek naar een passende oplossing. Hierbij is het belangrijk in ogenschouw te nemen dat onze artsen een inspanningsverplichting hebben, geen resultaatverplichting. Docveer clinic biedt jou de mogelijkheid gebruik te maken van een controle afspraak bij je behandelend arts, tussen week 2 en week 4 na de behandeling. Dit biedt de kans het resultaat te laten zien. Want klanttevredenheid staat bij ons voorop. Maak dus gebruik van de controle-afspraak bij de betreffende arts, ook als jij twijfelt!

Eerst mondeling

Ben jij ergens niet tevreden over, dan verzoeken wij jou om contact op te nemen met de betrokkene(n) in de betreffende kliniek. Docveer clinic staat jou graag persoonlijk te woord om de oplossing te zoeken voor de ontstane verwarring, teleurstelling, vragen of het probleem. De klacht kan ook naar de betreffende kliniek gestuurd worden per mail. Wij verzoeken jou vriendelijk de betreffende kliniek en de betrokken personen te vermelden.

  • Docveer clinic neemt jouw klacht altijd serieus.
  • Het tijdig informeren geeft Docveer clinic de mogelijkheid om samen met jou een oplossing te vinden.
  • Het helpt Docveer clinic de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te optimaliseren.

Stappen klachtenafhandeling

Flowchart Klantenbehandeling Docveer Clinic
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×