Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit van zorg

[seopress_breadcrumbs]

Het bieden van de beste zorg

Natuurlijk vinden wij kwaliteit en veiligheid enorm belangrijk. Onze specialisten begrijpen dat de kwaliteit van de zorg een grote rol speelt in de keuze voor een cosmetische behandeling. Om onze kwaliteit aan te tonen zijn wij BIG geregistreerd, ECAMS gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.  

Veiligheid

Omdat veiligheid bij een behandeling van enorm belang is, zetten wij dit aspect hoog in het vaandel. Natuurlijk kunnen wij er niet onderuit privacy gevoelige informatie aan je te vragen, en te bewaren volgens de medische wetgeving. De privacy gevoelige informatie van onze cliënten worden sterk gewaarborgd en opgeslagen op een veilige manier. Ook houden wij jaarlijks onze keuringen bij en zorgen wij ervoor dat certificeringen gewaarborgd blijven. 

Reviews, klachten en tips

Natuurlijk zijn tevreden cliënten voor ons het allerbelangrijkst. Daarom vragen we onze cliënten altijd om een review achter te laten. Onze gemiddelde beoordeling is een 9,0 en daar zijn we enorm trots op. Wanneer je denkt dat onze behandelingen nog beter kunnen, neem dan gerust contact met ons op. Tips zijn namelijk altijd welkom!

Opvragen medisch dossier

Je medisch dossier bewaren wij 15 jaar op een veilige manier. Dit is namelijk verplicht volgens de medische wetgeving. Wil je een kopie van je dossier opvragen? Dat kan.

Je kunt je medisch dossier opvragen ons te e-mailen via info@docveer.com. Vergeet niet een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×