Laserbehandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​van consult tot en met nazorg voor je klaar.

Acnélittekens

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Tatoeage verwijderen

Vanaf € 99,-

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een ongewenste tatoeage af. De reden van verwijdering kan uiteenlopend zijn, maar de tatoeages met namen van ex geliefden of herinneringen hieraan zijn het populairst. Het kan ook zo zijn dat een tatoeage die 15 jaar geleden is geplaatst niet meer past bij wie u nu bent. De tatoeage laten verwijderen door middel van lasertherapie is dan de beste behandelmogelijkheid.

Bloedvaatjes

Huidproblemen die ontstaan door bloedvatafwijkingen, kunnen met de vaatlaser veilig worden behandeld. Dat kan al op zeer jonge leeftijd. We behandelen patiënten met uitgesproken couperose, wijnvlekken en uitgezette bloedvaatjes (spider naevi). Het aantal sessies hangt af van de aard van de aandoening. Zes weken voor de behandeling en de eerste dagen erna vermijdt u het best blootstelling aan de zon.

Carbon Peeling

De Hollywood peel, ook wel de Carbon peel genaamd, werd ontwikkeld als een ideale peeling voor de huid met een onregelmatige huidstructuur, poriën en acné. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. Deze peel is dan ook zeer geliefd tijdens de warme zomermaanden omdat onze huidlaag verzadigd raakt door zonnebescherming. We raden deze behandeling aan voor het behandelen van een vette huid en het verminderen van pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën. De Hollywood Peel, is dé “instant” huidvernieuwing die tegelijk zacht en grondig is.

Couperose & Rosacea

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Huidverjonging Erbium-YAG laser

Vanaf € 349,-

Veel mensen hebben problemen met hun huid wanneer ze ouder worden. De huid verslapt door het natuurlijke huidverouderingsproces: de huid droogt uit is minder gehydrateerd. Zon, stress en een uitbundige leefstijl kunnen bijdragen aan dit verouderingsproces. Hierdoor ontstaan er groeven, rimpels en (pigment)vlekjes. Vraag dan een huidverjonging behandeling met behulp van de fractional laser bij Docveer Clinic. Ga een stapje terug in de tijd waarin uw huid weer strak aanvoelt en u er weer een stuk jonger uitziet!

Laserontharing

Vanaf € 50,-

Definitieve laserontharing is de oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij op een verantwoorde en pijnloze manier. Bij Docveer werken we regelmatig met de Alexandrite, Nd:YAG en diode laser.   Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts/huidtherapeut. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Chemische Peeling

Wist u dat uw huid een dynamisch orgaan is dat zichzelf voortdurend vernieuwt? Met een chemische peeling worden onregelmatigheden, pigmentafwijkingen en gelaatsrimpels minder zichtbaar. Dankzij een chemische peeling versnelt u namelijk de natuurlijke vernieuwing van uw huid. Oude cellen aan de oppervlakte sterven af, nieuwe cellen groeien aan. Met een chemische peeling neemt u zelf de controle over de vernieuwing van uw huid. Het resultaat? Een stralende, egale en jeugdige huid.

 

Pigmentvlekken

Vanaf € 149,-

Pigment is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen. Door kleine korreltjes pigment af te geven aan de buitenste laag van de opperhuid, krijgt de huid kleur. Onder invloed van zonlicht neemt het aantal werkzame pigmentcellen en de aanmaak van pigment toe: de huid kleurt bruin. Bij een verstoring van dit proces, kunnen pigmentvlekken ontstaan. Pigmentvlekken komen voor in meerdere soorten en maten: ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melasma of zwangerschaps masker, post imflammatoire hyperpigmentatie (PIH) na ontsteking bij acne. Al deze pigmentstoornissen kunnen goed worden behandeld. Het is onze specialiteit en daarom ook een van de meest voorkomende redenen tot bezoek aan de praktijk.

Schimmelnagel

Vanaf € 99,-

Een kalknagel komt vaker voor dan je denkt. En hoewel ze niet schadelijk zijn voor je gezondheid, kunnen ze wel heel wat ongemakken met zich meebrengen. Op tijd behandelen is dus de boodschap! Onychomycosis is een schimmelinfectie van de teennagels, in mindere mate ook van de vingernagels. Dermatophyten zijn schimmels die meestal verantwoordelijk zijn voor schimmelnagels. Het is veel voorkomend, men schat dat 10% van de wereldbevolking last heeft van schimmelnagels.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

×
Vrijblijvend gezamenlijk consult

Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.