MD codes
Full face techniek
Natuurlijk resultaat
Previous
Next

Liquid facelift

Verfris uw uitstraling met een liquid facelift. Deze (mini) facelift met fillers is een uiterst effectief middel tegen een lichte tot matig verslapte huid. We creëren meer volume, verstrakken de huid en geven u daarmee een frisse, jonge uitstraling!

Facelift zonder operatie

De liquid facelift behandeling heeft het effect van een facelift zonder operatie. Tijdens deze behandeling zetten we natuurlijke rimpelvullers in volgens innovatieve, subtiele opvultechnieken. Deze facelift tegen rimpels gaat daarmee de bekende ‘deukjes’ en ‘groeven’ in het gezicht tegen en tovert een vermoeide of bezorgde blik om tot een gezonde en frisse oogopslag. Een liquid facelift geeft dus het effect van een chirurgische facelift, maar zonder de nadelen van een dergelijke ingreep.

liquid facelift met fillers bij DocVeer Clinic

Liquid facelift behandeling

Een Liquid facelift is een uitstekend alternatief voor een operatieve facelift. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in subtiele facelift behandelingen door fillers toe te passen op plekken waar de huid ondersteuning kan gebruiken. Door verslapte plekken in het gezicht subtiel op te vullen, ontstaat er een strakkere huid. Een facelift zonder operatie, maar op basis van hyaluronzuur frist uw gezicht op zonder zware ingrepen. het volume dat met deze facelift door fillers gerealiseerd wordt geeft een gezonde, gelukkige en verjongende blik. Het resultaat is daarom ook direct goed zichtbaar en er is vrijwel geen hersteltijd.

Lees hieronder het behandeltraject van de liquid facelift. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren specialist. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van uw verslapte huid en de mogelijke wonderen die een facelifting voor u kan realiseren. De specialist adviseert u dan over het type behandelingen en de geschikte hoeveelheid. Tijdens het consult worden ook de eventuele risico’s en de liquid facelift voor en nazorg uitvoerig besproken. Ook op veelvoorkomende vragen zoals: ‘een liquid facelift, hoe lang heb ik daar profijt van?’, kunnen we u afhankelijk van de situatie en de behandeling gericht advies geven. Je komt in aanmerking voor een liquid facelift indien de huidverslapping nog niet in een (te) ver gevorderd stadium is. In sommige gevallen is het, om het beste resultaat te krijgen, toch nodig om een chirurgische facelift te ondergaan. We zullen u tijdens dit intakegesprek dan ook van zo duidelijk en transparant mogelijk advies voorzien. In het geval dat de huidkwaliteit niet voldoende is voor een facelift door fillers, kan er tevens een complementaire behandeling (zoals bijvoorbeeld de profhilo behandeling) worden geadviseerd, om de huidkwaliteit te verbeteren.

Liquid facelift ondergaan

Wanneer je ervoor kiest een liquid facelift te ondergaan en het behandelplan is opgesteld, kunnen we overgaan tot de behandeling. Onze specialisten voorzien met een paar kleine prikjes uw gezicht weer van een mooi volume, waardoor uw huid wordt verstrakt. De afgesproken hoeveelheid fillers geven de verslapte plekken in uw gezicht een vollere look en een jeugdige uitstraling. Waardoor de verslapte huid ondersteuning krijgt en strakker oogt. Met name het effect van de facelift onder ogen kan een groot effect hebben op een opgefriste uitstraling. Uw ogen zijn het middelpunt van uw gezicht. De stralende ogen die een huidverstrakking kan realiseren, heeft daarom een enorm effect op uw gehele voorkomen!

Daarnaast heeft de keuze voor een liquid facelift (zonder chirurgie) nog veel andere voordelen, zoals:


  • Direct resultaat
  • Korte hersteltijd
  • Liquid facelift kosten zijn lager (bekijk voor meer informatie de Docveer Clinic facelift prijzen)
  • Een facelift zonder te snijden en daarom geen zichtbare littekens na de ingreep
  • Geen verdoving nodig (facelift zonder narcose)
  • U behoudt uw natuurlijk uitstraling
  • Herstel van de V-vorm van uw gezicht

liquid facelift behandeling

Liquid facelift nazorg

Een liquid facelift ondergaan heeft dus veel voordelen ten opzichte van een operatieve facelift. Het grootste verschil zit voornamelijk in de nazorg. Zo heeft een liquid facelift (zonder te snijden) geen hersteltijd en is het resultaat direct merkbaar. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten voortzetten. De huid kan de eerste dag nog wat roze van kleur zijn. In sommige gevallen zijn de injectieplaatsen na de behandeling een beetje gevoelig, gezwollen of beurs. Ervaring leert ons echter dat dit binnen enkele dagen weer verdwijnt. Het enige nazorgadvies dat we meegeven is om een bezoek aan de sauna of zonnebank te vermijden tot twee weken na de facelifting. U kunt het meest genieten van de facelift na 1 week. Dan zijn de bovengenoemde, lichte bijwerkingen verdwenen en is het optimale resultaat goed zichtbaar!

Liquid facelift voor en na foto's

Resultaat van het liquid facelift behandeling
Resultaat van liquid facelift
Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Index

Docveer Certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Liquid facelift ervaringen

We begrijpen dat een behandeling in het gezicht een ingrijpende keuze kan zijn en men daarom graag op zoek gaat naar ervaringen en resultaten van anderen. We delen dan ook graag de liquid facelift ervaringen van onze tevreden cliënten met u! We tonen u graag de liquid facelift resultaten waar we bij Docveer Clinic erg trots op zijn. Zo kunt u het verschil goed zien en hopen we u inzicht te geven in de potentie die we wellicht ook bij u kunnen realiseren! Bekijk de liquid facelift voor en na foto’s en/of lees eens de facelift ervaringen van onze tevreden cliënten op onafhankelijke sites zoals bijvoorbeeld Trustpilot.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×