Facelift zonder operatie ervaringen

cellulite op benen Docveer Clinic

Liquid facelift ervaringen

Ondanks dat een facelift zonder operatie minder ingrijpend is dan een traditionele facelift omdat er niet in de huid wordt gesneden, is en blijft het een cosmetische ingreep. En met name behandelingen in het gezicht zijn het type ingrepen waar men altijd nét iets langer overweegt dan anders. Je gezicht is per slot van rekening je visitekaartje. Hetgeen waar mensen je aan herkennen. We begrijpen daarom als geen ander dat een ingreep op deze delicate plek een spannende keuze is en je je daarom eerst goed wil laten informeren en adviseren. De liquid facelift ervaringen van anderen kunnen daarbij een goede (en vaak geruststellende) indicatie geven. Ook een cosmetische ingreep is en blijft namelijk mensenwerk, waar ervaring, kunde en expertise het verschil maken. Gelukkig zijn onze klanten altijd erg tevreden over het eindresultaat en delen daarom hun ervaringen graag met iedereen!

Meer weten over onze cosmetisch specialist Dr. Ghotra? Lees alles over zijn uitgebreide ervaring en expertise op zijn persoonlijke profiel.

Liquid facelift behandeling

De facelift zonder operatie is een behandeling tegen zichtbare huidveroudering. Fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld door subtiele fillers met hyaluronzuur. De huid wordt door de jaren heen dunner en zwakker. Dit maakt dat je minder volume in je gezicht hebt en er lijntjes beginnen te ontstaan rondom de bekende plekken zoals onder andere rondom de slapen, neus-lippenplooi, de wangen en/of de jukbeenderen. De hyaluronzuur die bij een liquid facelift behandeling wordt gebruikt, dient als vervanging van de missende collageen en elastine in de huid. De hoeveelheid benodigde/ geadviseerde hyaluronzuur is afhankelijk van de huid, de situatie en uw eigen wensen. Het intakegesprek is dan ook een belangrijke eerste stap in het liquid facelift behandelplan. Meer lezen over de liquid facelift en het behandeltraject? Bekijk onze liquid facelift behandelpagina!

Liquid facelift ervaringen Docveer Clinic

Gelukkig hebben wij door de jaren ervaring van onze specialist, veel mooie referenties mogen ontvangen van tientallen cliënten die we weer aan een jonge, sprankelende blik hebben mogen helpen. Veel van hen hebben daarom besloten om hun liquid facelift ervaringen bij Docveer Clinic met de wereld te delen. 

We zijn dan ook trots op alle facelift zonder operatie ervaringen die onze cliënten maar wat graag met de wereld willen delen.

Zo schreef Jeannette bijvoorbeeld: “Echt een aanrader, je wordt warm onthaald, goed voorgelicht en deskundig behandeld. En dat alles voor een mooie prijs. Ik voel me er altijd op mn gemak en er wordt echt de tijd voor je genomen om goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat je graag wilt.“

Ook onze hoofdfocus voor een natuurlijk ogend resultaat is een wel gewaardeerde kwaliteit van onze dienst. Zo schreef een andere cliënt bijvoorbeeld: “Zeer vriendelijke en deskundige arts met veel ervaring die gaat voor een natuurlijke look!”.

Lees deze en nog veel meer liquid facelift ervaringen bij Docveer Clinic op onze en/of andere onafhankelijke websites zoals bijvoorbeeld Trustpilot.nl via onderstaande links.

Liquid facelift voor en na foto's

De minimale hersteltijd en het snel zichtbare resultaat maakt de liquid facelift (zonder operatie) een erg laagdrempelige en toegankelijke behandeling. Desondanks wil je uiteraard wel de mogelijkheden met betrekking tot het eindresultaat zien. Gelukkig zijn wij in elke situatie ontzettend trots op het resultaat en delen wij (in overleg met onze cliënten) daarom ook graag zoveel mogelijk liquid facelift voor en na foto’s. Benieuwd naar de progressie die we kunnen boeken? Bekijk hieronder een van de vele voorbeelden!

Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over de behandeling?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en/of naar de resultaten en ervaringen van andere tevreden cliënten die u voor gingen? Lees alle stappen in het DocVeer Clinic liquid facelift behandelplan of neem direct contact met ons op. 
Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×