Microdermabrasie

Last van een onzuivere huid?
Microdermabrasie behandelingen zorgen voor een zichtbare verbetering van de huidstructur door een pijnloze behandeling.

Voor een stralende huid

Heb je last van een doffe teint? Verschijnen er opeens onregelmatigheden op je gezicht die je niet eerder hebt gehad? Of heb je iets speciaals op de planning staan en wil je dat je huid er gewoon extra stralend uitziet? Dan ben je de perfecte kandidaat voor de microdermabrasie behandeling bij Docveer Clinic! Onze huidspecialist zorgt voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasie behandeling! De behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden. Verfris je uitstraling met een beetje hulp van onze microdermabrasie-behandeling!

Microdermabrasie met peeling

Microdermabrasie is een gezichtspeeling behandeling die we uitvoeren bij cliënten om de huid een stralend effect te geven. Tijdens deze behandeling helpen we de huid te verjongen door preventief dode huidcellen te verwijderen. Men kiest om verschillende redenen voor een microdermabrasie. Zo voeren we bijvoorbeeld microdermabrasie tegen acne uit, maar men probeert ook vaak microdermabraserie tegen littekens of rimpels. De behandeling helpt de huid een handje bij het onderhouden en verjongen van de huidcellen. Het zorgt daarmee voor een ‘gezond huishouden’ van de huid en optimaliseert de huidstructuur. Ook microdermabrasie tegen grove poriën wordt vaak aanbevolen. Deze ‘huidbooster’ is dus om uiteenlopende reden erg populair. Daarnaast kan de behandeling ook andere huidproblemen of aandoeningen aanpakken zoals:

  • Pigmentvlekken
  • Futloze huid
  • Droge huid
  • Verstopte poriën
  • Verslapte huid
  • Rokershuid
  • Milia (gerstekorrels)
  • Striae en andere littekens
  • Vette huid
  • Huidbeschadigingen door de zon

Lees hieronder het behandeltraject van het cellulite behandeltraject. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren specialist. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met de specialist de symptomen, klachten en verwachtingen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke oplossingen zoals de effectieve peeling behandeling en al je vragen te beantwoorden. We schetsen bij een intake graag een zo eerlijk, transparant en realistische beeld mogelijk over de mogelijkheden en het resultaat dat past bij uw situatie. Tijdens het consult worden ook de eventuele risico’s en de microdermabrasie voor en nazorg besproken. Het intakegesprek is altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen. Zo is er altijd een direct aanspreekpunt en houden we de behandeling persoonlijk. Pas wanneer al uw vragen zijn beantwoord en eventuele zorgen zijn weggenomen, werken we samen aan een toepasselijk behandelplan.

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, dit wordt ook wel een mechanische peeling genoemd. De microdermabrasie met peeling behandeling verbetert de bloedcirculatie en stimuleert daarmee het cel vernieuwingsproces van de huid. We verwijderen alle dode huidcellen en geven uw lichaam zo de kans om nieuwe en jonge cellen te ontwikkelen. Uw huid voelt onmiddellijk weer zacht aan en het resultaat is een aanzienlijk egalere huid en een frisse blik. Ook eventuele rimpels worden minder zichtbaar.

De microdermabrasie gezichtsbehandeling ondersteund de huid bij het onderhouden en verjongen van nieuwe huidcellen, door oude huidcellen preventief te verwijderen. Waar de behandeling de huid een handje helpt tegen veel huidproblemen, is het uiteraard niet het wondermiddel waardoor bijvoorbeeld rimpels en littekens volledig verdwijnen. Wel stimuleert het de gezonde flora van de huid en zorgt het daarmee voor een gezonde huid en frisse uitstraling!

Hoe ziet de microdermabrasie behandeling eruit?

Bij de peeling maken we gebruik van een speciale pen met microkristallen om uw huid grondig te reinigen. De intensiteit van de behandeling bepalen we vooraf en stellen zo het programma precies af op uw huidtype. Zo passen we de behandeling altijd aan op uw persoonlijke situatie. Dat levert het mooiste resultaat op!

De behandeling is 100% veilig en ook de vooroordelen dat microdermabrasie pijnlijk zou zijn, is totale onzin. De behandeling is compleet pijnloos!

Voordelen van microdermabrasie

Bij microdermabrasie behandelingen wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Daardoor is de kans op een allergische reactie of hyperpigmentatie zeer klein. Daarnaast is het resultaat al direct na de eerste behandeling goed zichtbaar is. Een ander fijn voordeel is dat je huid na iedere microdermabrasie er niet alleen mooi en minder gerimpeld uit ziet, maar ook heerlijk zacht en fris aanvoelt.

Microdermabrasie herstel en nazorg

Er gelden geen intensieve nazorgmaatregelen of adviezen na de peeling. Het microdermabrasie herstel is volledig gericht op rust. Soms zijn er direct na de behandeling kleine schaafwondjes of rode strepen te zien. Deze trekken echter tijdens het herstel spoedig weer weg. Er is dus geen verscherpte verzorging na microdermabrasie nodig. Wel geven we je het strikte advies om tot een aantal dagen na de behandeling zeer voorzichtig te zijn met zonlicht. Gelieve overmatige blootstelling aan zonlicht te vermijden en geen gebruik te maken van de zonnebank na microdermabrasie behandelingen.

Let op: in een aantal gevallen kun je de behandeling niet ondergaan. Bijvoorbeeld als je last hebt van een koortslip of een verbrande huid.

Microdermabrasie resultaat

De behandeling heeft al veel tevreden cliënten aan een stralende, frisse huid geholpen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier de microdermabrasie voor en na foto’s en plan een intakegesprek om samen uw huid weer een gezonde ‘glow’ te geven!
Docveer Clinic Logo

Vrijblijvend advies?

Docveer Clinic Logo
Vragen over een behandeling? Stel ze direct

Docveer certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden alleen de beste en nieuwste behandelingen met de meeste moderne technieken en zijn daarom ook gecertificeerd door verschillende kwaliteitsmerken.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×