Specialisten

Wil je meer weten over onze specialisten, hun verhaal en passie?

De specialisten van Docveer Clinic

Bij Docveer Clinic streven we naar de hoogste standaard van kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht, terwijl we de meest geavanceerde technologie op het gebied van haar- en bodysculpting gebruiken. Bij ons kunt u terecht voor biofibre haartransplantaties en medische pigmentatie. Onze professionals zijn zeer ervaren en zorgzaam. Bij onze kliniek staan de cliënten altijd op de eerste plaats. We vinden het zeer belangrijk om te horen wat de wensen van de klant zijn. Tevredenheid van de klant staat voorop. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven en we doen ons best om alleen beloften te doen waarvan we weten dat we ze kunnen houden. Wij houden van transparantie en ruimdenkendheid in onze communicatie, wij geloven dat dit de beste manier is om vertrouwen op te bouwen. Passie is wat ons ‘s ochtends wakker maakt en ons naar voren drijft om onze doelen te bereiken.

Dr. Veerander Ghotra

Cosmetisch arts

Dr. Veerander Ghotra is een cosmetische specialist met brede interessegebied ‘beauty and aging’. Mijn specialiteit is de precisie in werk toe te passen. In mijn vak let ik op de detail, en dit maakt t plaatje compleet. Tevreden klanten, positieve reviews, fijne werksfeer met collega’s, continu persoonlijke ontwikkeling is t belangrijkste in mijn werk.

“ Elk klant is anders, elk gezicht is anders. Ieder klant neemt een verhaal met zich mee, en die diversiteit in mijn werk maakt mijn werk zo mooi. ”

Helia Saberi

Huidtherapeut

Haar affiniteit voor esthetiek en het welzijn van het lichaam komt goed tot zijn recht in het beroep die zij met veel passie uitoefent. Naast huidtherapie is zij sinds jonge leeftijd werkzaam in de beautybranche. Mede hierdoor is zij een expert in verschillende behandelingen voor de wenkbrauwen en het creëren van een ‘open-look’.

“ Ik maak er dan ook mijn missie van, om voor elke cliënt het beste in te spelen op de vraag en de nodige zorg, zodat iedereen de kliniek kan verlaten met het optimale resultaat en een goed gevoel. ”

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Bel 020 - 70 20 900
Vraag stellen?
×