Dr. Veerander Ghotra en de 4D behandeling™

‘Mijn specialisme is een combinatie aanpak van behandelingen. Ik noem dat de 4D behandeling™. Daarbij richten verschillende behandelingen zich allemaal op het tegengaan van het verouderingsproces van de huid. Ik ben van mening dat een natuurlijke, wetenschappelijk gedreven, minimalistische aanpak – vanuit meerdere disciplines tegelijk – de juiste manier is om bij een patiënt de beste esthetische resultaten te bereiken. Bij deze ‘combinatie-aanpak’ gebruiken we niet alleen injecties maar ook huidtherapie waardoor een gezicht harmonieuzer oogt, met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat’.Waarom een 4 Dimensionale behandeling™ ?

Gezichtsveroudering is een multidimensionaal proces dat plaatsvindt op verschillende lagen van het gezicht (van oppervlakkig tot diep).
Er zijn hoofdzakelijk vier lagen van het gezicht, waarbij elke laag een gedefinieerde rol speelt (van buiten naar binnen) : Huid laag > Spier/SMAS laag > Diepe vet laag > Bot laag

De belangrijkste kenmerken van het verouderen van het gezicht zijn (van binnen naar buiten):

  • Tijdens het verouderingsproces gaat er met name volume verloren in het gebied rond de slapen, jukbeenderen/wangen en onder de ogen. Zowel de botstructuren als de vet- weefselstructuren nemen in volume af waardoor de huid minder goed ondersteund wordt. Een belangrijke verandering treedt op ter hoogte van de jukbeenderen en de wangen. Beide van deze zones zijn met name onderhevig aan volumeverlies. Door volumeverlies ter hoogte van de jukbeenderen en de wangen ontstaan vaak ook rimpels en plooien aan de onderkant van het gezicht (bijvoorbeeld de neus-lippenplooien).
  • De spieractiviteit verandert en spiertonus neemt af.
  • De huid neemt in kwaliteit af, is sneller uitgedroogd en het proces van celvernieuwing verloopt trager, voornamelijk door afname van hyaluron- zuur in de huid. Hyaluronzuur is een component die van nature aanwezig is in onze huid en die zorgt voor optimale celregulatie. Het is een stof die water aantrekt en dus ook zorgt voor natuurlijke hydratatie van de huid.
veroudering en behandeling

Aangezien gezichtsveroudering een multidimensionaal proces is, moeten we het gezicht behandelen met behulp van verschillende technieken die gericht zijn op verschillende lagen van het gezicht om een harmonieuzer uiterlijk te krijgen.

Hoe verloopt een 4D behandelplan™ ?

Dr. Ghotra analyseert uw gezicht. Hij legt u precies uit wat de negatieve uitstraling bepaalt, hoe hij dit (subtiel) kan behandelen, waar de filler zal aangebracht worden, en welk resultaat u kan verwachten. Hij zal uit de vele behandelingsmogelijkheden diegene aanraden die het beste bij u past. Lees hieronder het behandeltraject van de 4D behandelplan™ :

veroudering en behandelplan

Meer weten over jouw unieke behandelplan?

Het behandelplan begint met een kennismaking (intake). Het behandelplan is voor iedereen uniek en geeft informatie over het aantal behandelingen, de prijs, het beoogde resultaat. etc. Al tijdens de eerste kennismaking laten we zien dat verbinding en connectie met jouw als klant belangrijk is.
We hebben geduld. Er wordt data-based gewerkt met wetenschappelijk onderbouwde
methodes die we toepassen op een veilige en effectieve manier.