Voorhoofdsrimpels

Hoe ontstaan de voorhoofdsrimpels?

De voorhoofdsrimpels zijn de horizontale rimpels op het voorhoofd. Voorhoofdsrimpels ontstaan door overactiviteit van de voorhoofdspier (musculus frontalis). Bij het optrekken van de wenkbrauwen worden deze horizontale rimpels het meest zichtbaar. Gedurende het leven van een persoon neemt de rustspiertonus van de gezichtsspieren toe, wat leidt tot het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels in het huidoppervlak (hyperdynamische rimpels). Als deze rimpels niet worden behandeld, vertoont de huid een permanent merkteken dat statische rimpels worden genoemd (Carruthers 2008). Deze dynamische rimpels kunnen het beste worden behandeld met botuline toxine type A.

Hierdoor krijg je een meer open blik een frisse uitstraling. Voor meer informatie over de botuline toxine behandeling raad ik aan om onze behandelpagina over het spierontspanner behandeling raad te plegen.

MEER WETEN OVER UW UNIEKE BEHANDELPLAN?

Het behandelplan begint met een kennismaking (intake). Het behandelplan is voor iedereen uniek en geeft informatie over het aantal behandelingen, de prijs, het beoogde resultaat. etc. Al tijdens de eerste kennismaking laten we zien dat verbinding en connectie met jouw als klant belangrijk is. We hebben geduld. Er wordt data-based gewerkt met wetenschappelijk onderbouwde methodes die we toepassen op een veilige en effectieve manier.

De informatie op deze pagina is van algemene aard en is bedoeld om u een beeld te geven van de zorg en voorlichting die u kunt verwachten. In uw situatie kunnen andere adviezen of procedures van toepassing zijn. Deze informatie is dan ook slechts een aanvulling op de specifieke (mondelinge) voorlichting van uw specialist of behandelaar.