Behandelingen

Onze ervaren specialisten staan ​​van consult tot en met nazorg voor je klaar.

[seopress_breadcrumbs]

Laser behandelingen

Acnélittekens

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Tatoeage verwijderen

Vanaf € 99,-

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een ongewenste tatoeage af. De reden van verwijdering kan uiteenlopend zijn, maar de tatoeages met namen van ex geliefden of herinneringen hieraan zijn het populairst. Het kan ook zo zijn dat een tatoeage die 15 jaar geleden is geplaatst niet meer past bij wie u nu bent. De tatoeage laten verwijderen door middel van lasertherapie is dan de beste behandelmogelijkheid.

Bloedvaatjes

Huidproblemen die ontstaan door bloedvatafwijkingen, kunnen met de vaatlaser veilig worden behandeld. Dat kan al op zeer jonge leeftijd. We behandelen patiënten met uitgesproken couperose, wijnvlekken en uitgezette bloedvaatjes (spider naevi). Het aantal sessies hangt af van de aard van de aandoening. Zes weken voor de behandeling en de eerste dagen erna vermijdt u het best blootstelling aan de zon.

Couperose & Rosacea

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Huidverjonging Erbium-YAG laser

Vanaf € 349,-

Veel mensen hebben problemen met hun huid wanneer ze ouder worden. De huid verslapt door het natuurlijke huidverouderingsproces: de huid droogt uit is minder gehydrateerd. Zon, stress en een uitbundige leefstijl kunnen bijdragen aan dit verouderingsproces. Hierdoor ontstaan er groeven, rimpels en (pigment)vlekjes. Vraag dan een huidverjonging behandeling met behulp van de fractional laser bij Docveer Clinic. Ga een stapje terug in de tijd waarin uw huid weer strak aanvoelt en u er weer een stuk jonger uitziet!

Laserontharing

Vanaf € 39,-

Definitieve laserontharing is de oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel, maar ook vooral effectief. Met slechts een paar behandelingen bent u haarvrij op een verantwoorde en pijnloze manier. Bij Docveer werken we regelmatig met de Alexandrite, Nd:YAG en diode laser.   Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts/huidtherapeut. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Pigmentvlekken

Vanaf € 79,-

Pigment is een bruine kleurstof die wordt gemaakt door pigmentcellen. Door kleine korreltjes pigment af te geven aan de buitenste laag van de opperhuid, krijgt de huid kleur. Onder invloed van zonlicht neemt het aantal werkzame pigmentcellen en de aanmaak van pigment toe: de huid kleurt bruin. Bij een verstoring van dit proces, kunnen pigmentvlekken ontstaan. Pigmentvlekken komen voor in meerdere soorten en maten: ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melasma of zwangerschaps masker, post imflammatoire hyperpigmentatie (PIH) na ontsteking bij acne. Al deze pigmentstoornissen kunnen goed worden behandeld. Het is onze specialiteit en daarom ook een van de meest voorkomende redenen tot bezoek aan de praktijk.

Schimmelnagel

Vanaf € 99,-

Een kalknagel komt vaker voor dan je denkt. En hoewel ze niet schadelijk zijn voor je gezondheid, kunnen ze wel heel wat ongemakken met zich meebrengen. Op tijd behandelen is dus de boodschap! Onychomycosis is een schimmelinfectie van de teennagels, in mindere mate ook van de vingernagels. Dermatophyten zijn schimmels die meestal verantwoordelijk zijn voor schimmelnagels. Het is veel voorkomend, men schat dat 10% van de wereldbevolking last heeft van schimmelnagels.

Botox behandelingen

Bunny lines

Vanaf € 65,-

De kleine rimpeltjes naast de neus worden bunny lines genoemd. Je ziet deze rimpeltjes voornamelijk ontstaan wanneer je lacht, je neus optrekt of je bijvoorbeeld in de felle zon kijkt. Door een relatief simpele behandeling kunnen deze rimpeltjes weg worden genomen, zodat je weer een jonge, frisse uitstraling krijgt!

Bunnylines Docveer Clinic

Fronsrimpels

Vanaf € 99,-

Door een fronsrimpel, de diepe groef tussen je wenkbrauwen, kun je soms iets anders uitstralen dan je wilt. Mensen denken dat je boos of chagrijnig bent, terwijl je zo helemaal niet in je vel zit! Door een relatief simpele behandeling kunnen deze rimpeltjes weg worden genomen, zodat je weer een jonge, frisse uitstraling krijgt!

Fronsrimpels Docveer Clinic

Kraaienpootjes

Vanaf € 99,-

Wanneer je vrolijk bent en lacht, moet je je volgen ons geen zorgen hoeven maken om de kleine lachrimpeltjes naast je ogen. Deze rimpeltjes worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Naarmate je vaker lacht, zal dit steeds erger worden en dit kan je als storend ervaren. Gelukkig is een behandeling niet erg ingrijpend en kom je er weer snel van af.

Kraaienpootjes Docveer Clinic

Voorhoofdsrimpels

Vanaf € 99,-

De voorhoofdsrimpels zijn de horizontale rimpels op het voorhoofd. Voorhoofdsrimpels ontstaan door overactiviteit van de voorhoofdspier (musculus frontalis). Bij het optrekken van de wenkbrauwen worden deze horizontale rimpels het meest zichtbaar. Mensen denken dat je moe bent, terwijl je zo helemaal niet hoeft te voelen! Door een relatief simpele behandeling kunnen deze rimpels weg worden genomen, zodat je weer een uitgeruste, frisse uitstraling krijgt!

voorhoofdrimpels behandeling

Wenkbrauwlift

Vanaf € 65,-

Door hangende wenkbrauwen kun je een vermoeide uitdrukking hebben. Ook horen we vaak dat cliënten worden aangezien als boos of moe. Hangende wenkbrauwen kunnen je zichtveld beperken en zorgen ervoor dat je telkens je wenkbrauwen wilt optillen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer deze symptomen volledig wegenemen met een enkele behandeling.

wenkbrauwlift behandeling

Fillers behandelingen

Hangende mondhoeken

Vanaf € 299,-

Krijg je vaak te horen dat je boos of chagrijnig kijkt, terwijl dat helemaal niet het geval is? Hangende mondhoeken kunnen ervoor zorgen dat je dit uitstraalt, terwijl je hartstikke goed in je vel zit. Wij zorgen er graag voor dat je algehele uitstraling enorm verbeterd door weer stralend en vrolijk voor de dag te komen. Door deze behandeling zal je er weer opgewekt uitzien. Het effect houdt ongeveer 9 tot 18 maanden aan.

Hangende Mondhoeken Docveer Clinic

Ingevallen wangen

Vanaf € 358,-

Door rimpelige of ingevallen wangen kun je een ongezonde uitstraling hebben. Je kunt hierdoor veel vragen krijgen van mensen om je heen. Bijvoorbeeld of je wel genoeg eet of dat je veel stress ervaart. Ook na stevig afvallen kunnen de wangen flink invallen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep.

Jukbeenderen accentueren

Vanaf € 358,-

Je jukbeenderen hebben een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Als je jukbeenderen weinig volume hebben, kan je vermoeid overkomen. Ook kan het zijn dat je minder expressie toont dan je zou willen. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en meer uitgerust uit.

Kin correctie

Vanaf € 358,-

Wanneer je een kortere kin hebt, of wanneer je kin overgaat in je hals, kan dit storend zijn voor je uitstraling. Voor mannen kan een kincorrectie helpen een ‘mannelijkere’ uitstraling te krijgen. De specialisten van Docveer vertellen je graag meer over een kin correctie.

Lipfillers

Vanaf € 299,-

Smalle of dunne lippen kunnen voor onzekerheden zorgen. Het vrouwelijke ideaalbeeld is dan ook om mooie, volle lippen te hebben die een vrouwelijke gezicht accenturen. Het vergoten van de lippen is een populaire behandeling. Onze specialisten adviseren graag over het vergroten van de lippen, met daarbij behoud van een natuurlijke look. Wij helpen je dus graag om je lippen wel passend bij je gezicht te houden.

Lipfillers Docveer Clinic

Liquid facelift

Vanaf € 699,-

Een liquid facelift is een niet-operatieve behandeling waarbij natuurlijke rimpelvullers worden toegepast volgens innovatieve opvultechnieken. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar: de deukjes en groeven zijn verminderd en hiermee ook de vermoeide, bezorgde of verouderde uitstraling. Onze artsen zijn gespecialiseerd om een aantal subtiele maar essentiële veranderingen aan te brengen die uw uitstraling aanzienlijk verbeteren.

Liquid Facelift Docveer Clinic

Neuslippenplooi

Vanaf € 219,-

Je neuslippenplooi kunnen een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Deze diepe rimpel kan er voor zorgen dat je vermoeid overkomt. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en meer uitgerust uit.

Rokerslijnen

Vanaf € 219,-

Rokerslijntjes kunnen een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Deze rimpels kunnen er voor zorgen dat je vermoeid of ongezonder overkomt. Gelukkig kunnen de specialisten van Docveer dit eenvoudig verhelpen met een relatief simpele ingreep. Hierna zie je er jonger en gezonder uit.

Rokerslijnen Docveer Clinic

Slapen opvullen

Vanaf € 358,-

Je slapen kunnen een groot effect op de algehele uitstraling van je gezicht. Door de V-vorm in je gezicht te accentueren kun je de jeugdige contouren van vroeger weer terug krijgen. De specialisten van Docveer vertellen je hier graag meer over!

ingevallen slapen opvullen met fillers

Huidtherapie behandeling

Carbon Peeling

De Hollywood peel, ook wel de Carbon peel genaamd, werd ontwikkeld als een ideale peeling voor de huid met een onregelmatige huidstructuur, poriën en acné. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is wat betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan zonder downtime. Deze peel is dan ook zeer geliefd tijdens de warme zomermaanden omdat onze huidlaag verzadigd raakt door zonnebescherming. We raden deze behandeling aan voor het behandelen van een vette huid en het verminderen van pigmentvlekken, acne littekens en grove poriën. De Hollywood Peel, is dé “instant” huidvernieuwing die tegelijk zacht en grondig is.

Microneedling

Vanaf € 159,-

Microneedling is een techniek waarbij fijne naaldjes duizenden microperforaties maken. Die perforaties stimuleren het aanmaken van fibroblasten. Dit zijn bindweefselcellen die collageen en elastine produceren. Ook in een schoonheidsinstituut kan je een needlingn behandeling krijgen. Het voornaamste verschil met een medische microneedling behandeling zit in de diepte waarin de naalden inwerken. Schoonheidsspecialisten zonder medische opleiding mogen niet dieper dan 0,5 mm stimuleren. Bij medische microneedling gaan de naalden tot een diepte van 2,5 mm. Diepere stimulaties zorgen voor een beter resultaat, omdat de ingrediënten tot dieper in de huid kunnen inwerken.

Radiofrequentie Facial

Vanaf € 99,-

RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid  diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen. Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

SkinTite

Vanaf € 299,-

Micro-needling (ook bekend als collageeninductietherapie) is een minimaal invasieve behandeling die al tientallen jaren wordt gebruikt om de huid te verjongen. Een apparaat met fijne naalden of pinnen maakt kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid, waardoor het lichaam nieuw collageen en elastine aanmaakt. Resultaten kunnen een verbeterde textuur en stevigheid zijn, evenals huidvernieuwing. RF micro-needling voegt het element van radiofrequentie-energie toe aan de traditionele micro-needling procedure. De RF-energie wordt via kleine naalden in de dermis laag gebracht. Naast de voordelen van de micro-verwonding die wordt geboden door de traditionele micronaalden, levert RF-micro-needling ook RF-energie diep in de dermis laag, waardoor de huid strakker wordt en de littekenvorming wordt verminderd.

Chemische Peeling

Wist u dat uw huid een dynamisch orgaan is dat zichzelf voortdurend vernieuwt? Met een chemische peeling worden onregelmatigheden, pigmentafwijkingen en gelaatsrimpels minder zichtbaar. Dankzij een chemische peeling versnelt u namelijk de natuurlijke vernieuwing van uw huid. Oude cellen aan de oppervlakte sterven af, nieuwe cellen groeien aan. Met een chemische peeling neemt u zelf de controle over de vernieuwing van uw huid. Het resultaat? Een stralende, egale en jeugdige huid.

 

Bodysculpting behandeling

Cellulite

Vanaf € 65,-

De vetcellen zitten tussen schotjes (vezels). Wanneer je zwaarder wordt, groeien de vetcellen en puilen ze tussen de vezels van het bindweefsel uit, wat putjes geeft in je huid. De ‘sinaasappelhuid’ manifesteert zich vooral op de heupen, billen en dijen, soms ook op knieën en armen.

Cellulite Docveer Clinic

Figuurcorrectie

Heeft u last van lichaamsvet dat u met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Deze behandeling is bekend voor haar nauwkeurige en veilige manier van werken. Zodoende kunnen lokale delen op het lichaam aangepakt worden en wordt omliggend weefsel niet beschadigd.

Lichaamsvet Verminderen Docveer Clinic

Huidverstrakking & huidverstrakking behandelingen

Profhilo Behandeling

Vanaf € 299,-

Profhilo is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. 

Huidverstrakking Profhilo Docveer Clinic

HIFU behandeling

Vanaf € 350,-

Maakt u zich zorgen over een wazige kaaklijn, hangende huid vooral rond de mond, slappe oogleden , losse plooien in de nek, griezelige dunne huid, fijne lijntjes en rimpels , kleine roodheid en droogheid, ongelijkmatige huidteint of textuur of grove poriën , kies dan voor HIFU finesse behandeling.

Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×