Jukbeenderen accentueren

Uw jukbeenderen kunnen een groot effect hebben op de algehele uitstraling van je gezicht. Als uw jukbeenderen weinig volume hebben, kunt u vermoeid overkomen. Door de V-vorm in uw gezicht te accentueren kunt u de jeugdige contouren van vroeger weer terug krijgen. Meestal worden de slaapplekken opgevuld in combinatie met jukbeenderen en wangen om een liftende effect en contouren te creëren, die zorgt voor een natuurlijke en frissere uitstraling. Voor meer informatie over deze combinatie aanpak raad ik aan om onze behandelpagina over het liquidfacelift raad te plegen.

Mijn specialisme is een combinatie aanpak van behandelingen (4D behandelingTM) die zich allemaal richten op het verouderingsproces van het gezicht. Ik ben van mening dat een natuurlijke, wetenschappelijk gedreven, minimalistische aanpak – vanuit meerdere disciplines tegelijk – de juiste manier is om bij een patiënt de beste esthetische resultaten te bereiken. Bij deze ‘combinatie-aanpak’ gebruiken we niet alleen injecties maar ook huidtherapie waardoor een gezicht harmonieuzer oogt, met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat.

Meer weten over uw unieke behandelplan?

Het behandelplan begint met een kennismaking (intake). Het behandelplan is voor iedereen uniek en geeft informatie over het aantal behandelingen, de prijs, het beoogde resultaat. etc. Al tijdens de eerste kennismaking laten we zien dat verbinding en connectie met jouw als klant belangrijk is. We hebben geduld. Er wordt data-based gewerkt met wetenschappelijk onderbouwde methodes die we toepassen op een veilige en effectieve manier.


De informatie op deze pagina is van algemene aard en is bedoeld om u een beeld te geven van de zorg en voorlichting die u kunt verwachten. In uw situatie kunnen andere adviezen of procedures van toepassing zijn. Deze informatie is dan ook slechts een aanvulling op de specifieke (mondelinge) voorlichting van uw specialist of behandelaar.