klik voor reviews van dr V. Ghotra Trustpilot

Ik ben heel tevreden!

Ik ben heel blij met de resultaten van de botox- en filler behandelingen, omdat het natuurlijke effect van mijn gezicht is hersteld en de rustige frisse uitstraling terug is. Niet alleen professionele behandeling maar zeer goed uitgelegd wat er hoe en wanneer gebeurd. Dat gaf mij rust en vertrouwen in een behandeling aan mijn gezicht. Nu inmiddels vaste tevreden klant.

Botox behandeling

Het voelde meteen vertrouwd. Inmiddels al een paar keer geweest voor een botox behandeling. Arts dhr Ghotra geeft goed advies en legt alles duidelijk uit mbt nazorg. Kortom, zeer tevreden!

Ik heb filler in me jukbeenderen gedaan…

Ik heb filler in me jukbeenderen gedaan en traangootjes behandeling en ben heel tevreden . Ik was van te voren best zenuwachtig en was bang dat ik een ander gezicht zal krijgen of pijn of blauwe plekken , maar het resultaat is heel natuurlijk geen blauwe plekken gehad en de behandeling met verdoving is pijnloos . Ik heb na de behandeling geen bijwerkingen gehad en kon de volgende dag gewoon naar me werk en het viel niemand op. Mijn vermoeide blik is weg ik ben heel tevreden over de behandeling.

klik voor reviews van Docveer Clinic Google