Maak kennis met Dr.Veerander Ghotra

Ik heb mijn geneeskunde opleiding gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Vervolgens ben ik gepromoveerd aan de Universiteit van Leiden. Daarnaast heb ik een masterprogramma gevolgd aan de Universiteit van Manchester, gericht op huidveroudering en esthetische geneeskunde (Master Skin Ageing and Aesthetic Medicine), waar ik een solide basis heb gelegd voor mijn carrière in de medische esthetiek.

Mijn belangrijkste opleidingsachtergrond:

 • MD aan de Universiteit van Maastricht
 • PhD aan de universiteit van Leiden
 • Master in Skin Ageing and Aesthetic Medicine aan de Universiteit van Manchester
 • Cosmetisch arts-KNMG

Hoe werk ik en wat maakt mijn aanpak uniek?

Elke patiënt en elk gezicht is anders. Het zijn de kleine dingen die een gezicht bepalend maken en schoonheid gaat niet alleen over de buitenkant. Elke klant brengt een verrassend verhaal met zich mee. Soms is dat verhaal ingrijpend, verrassend of tekenend. In mijn aanpak zijn aandachtig zijn, goed luisteren en observeren essentieel. Door deze persoonlijke benadering kan ik met behulp van kleine ingrepen een groot verschil maken. Ik zorg voor meer zekerheid als het gaat om het uiterlijke voorkomen van de huid, wat leidt tot zichtbaar geluk.

Mijn aanpak onderscheidt zich door:

 • Diepgaande wetenschappelijke kennis: Ik heb een uitgebreide educatieve achtergrond en blijf me voortdurend specialiseren.
 • Geavanceerde technologie: Ik maak gebruik van de nieuwste technische apparatuur, waaronder een geavanceerd kwantitatief gezichtsanalysesysteem.
 • Persoonlijke benadering: Ik luister aandachtig naar de verhalen en behoeften van mijn patiënten om de beste esthetische resultaten te bereiken.
 • Innovatieve 4D behandeling™: Mijn specialisme is de 4D behandeling™, een combinatie van behandelingen gericht op het tegengaan van huidveroudering. Ik geloof in een natuurlijke, wetenschappelijk gedreven, minimalistische aanpak vanuit meerdere disciplines. Bij deze combinatie-aanpak gebruiken we injecties, draadlift, huidtherapie en op maat gemaakte huidverzorging, wat resulteert in een harmonieus, jonger en frisser uiterlijk.
 • Op maat gemaakte cosmeceuticals: Op basis van de specifieke behoeften van de huid kan ik 256 verschillende huidtypes onderscheiden en zeer gepersonaliseerde producten creëren.
 • Subtiele veranderingen: Kleine ingrepen die het natuurlijke uiterlijk respecteren en verbeteren.
 • Op maat gemaakte behandelplannen: Gebruik van geavanceerde analysesystemen om gepersonaliseerde behandelplannen op te stellen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult

Ik help je om mooi ouder te worden, met een individuele aanpak voor iedereen. Elke klant en elk gezicht is anders. Ik zorg met mijn behandelmethodes en kennis voor de beste keuzes als het gaat om het ouder worden van de huid, schoonheid en uitstraling. Neem vandaag nog contact met mij op voor een consult en ontdek hoe ik jou kan helpen om er op je best uit te zien en je zelfverzekerder te voelen.

Klik hier om een afspraak te maken en begin je reis naar een stralender, zelfverzekerder jij!

Dr Veerander vertelt graag over het 4-Dimensionale behandelplan

4D behandeling