Welkom bij de praktijk van Dr. Veerander Ghotra

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een unieke en gecombineerde aanpak van gezichtsesthetiek. Samen met Schoonheidsspecialist Emmelien bundel ik, Dr. Veerander Ghotra, onze expertise om zowel oppervlakkige als diepe oplossingen voor uw huid en gezicht te bieden.

Doctor veerander ghotra

Over Dr.Ghotra

Ik ben een ervaren esthetisch arts met een uitgebreide academische achtergrond:

 • MD aan de Universiteit van Maastricht
 • PhD aan de Universiteit van Leiden
 • Master in esthetiek en huidveroudering aan de Universiteit van Manchester

Als trotse eigenaar van DocVeer Clinic nabij Amsterdam, ben ik gespecialiseerd in minimaal invasieve gezichtsesthetische procedures. Bij elke behandeling staat een op maat gemaakt behandelplan centraal, gebaseerd op een geavanceerde kwantitatieve gezichtsanalyse met behulp van de Visia- en Vectra-systemen.

Over Emmelien

Emmelien heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie en is een ware expert op haar vakgebied. Naast haar werkzaamheden in onze kliniek is zij ook een gewaardeerde trainer voor verschillende schoonheidssalons. Haar diepgaande kennis en jarenlange ervaring stellen haar in staat om de beste oppervlakkige huidbehandelingen aan te bieden.

Waarom Kiest U voor de Synergie van Dr. Ghotra en Emmelien?

Gezichtsveroudering is een proces dat verschillende lagen van het gezicht beïnvloedt, en door de synergie tussen Dr. Ghotra en Emmelien, kunnen we deze complexe veranderingen effectief aanpakken. Dit resulteert in een jeugdige, frisse en gezonde uitstraling voor onze patiënten. Dr. Ghotra en Emmelien combineren hun expertise om een complete aanpak van gezichtsveroudering te bieden. Terwijl Emmelien zich richt op de conditie van de huid met behandelingen zoals reinigingen, exfoliaties, hydrataties, facials, chemische peelings en microdermabrasie, richt Dr. Ghotra zich op de dieperliggende structuren van het gezicht met injectables (Botuline toxine en fillers), thread lifts en lasertherapieën. Deze gecombineerde aanpak zorgt ervoor dat alle lagen van het gezicht, van de huid tot de onderliggende structuren, optimaal behandeld worden.

De 4D techniek™: Een Unieke Behandelstrategie

Stel u voor dat uw gezicht als een bed is, waarbij de huid het hoeslaken is en de onderliggende structuren (zoals botten, spieren en vet) het matras.

Net zoals een schoon en glad hoeslaken de esthetiek van een bed verbetert, zorgt een goed verzorgde huid voor een frissere uitstraling. Zoals een stevig matras de vorm en het comfort van het bed verbetert, verbeteren behandelingen de structuur en contouren van het gezicht.

Deze analogie van het hoeslaken en het matras heeft geleid tot de ontwikkeling van mijn unieke behandelingsstrategie, de 4D techniek™. Deze techniek richt zich op een holistische behandeling van zowel de huid als de onderliggende structuren. DocVeer heeft exclusieve rechten om deze term te gebruiken, wat ons in staat stelt om een innovatieve en effectieve benadering te bieden die u nergens anders vindt.

Onze 4D multidimensionale aanpak biedt de oplossing door

 • Oppervlaktebehandelingen: Voor verbetering van textuur en teint.
 • Volumetrische Lift en structurele ondersteuning: Met behulp van geavanceerde fillers voor contourherstel en draadliften.
 • Spierontspanning: Met Botulinum toxine voor een gladder uiterlijk.
 • Cosmeceuticals: De combinatie van huid-identieke cosmeceuticals met farmaceutische verbindingen voor het onderhoud en de behandeling van huidveroudering.

Wat zijn de stappen in onze Gecombineerde 4D Aanpak™ ?

We beginnen bij DocVeer clinic altijd met een kennismaking waarbij we eerst een gezichtsanalyse doen om en een analyse maken van je huid, spier activiteit, gezichts volume en gezichtscontouren.Bij elke behandeling staat een op maat gemaakt behandelplan centraal, gebaseerd op een geavanceerde kwantitatieve gezichtsanalyse met behulp van de Visia- en Vectra-systemen.

Iedere huid is anders en heeft dus ook een andere benadering nodig. Als er meer behandelingen nodig zijn, gaan we met je in gesprek over het aantal behandelingen, de volgorde, de prijs, het beoogde resultaat. Onze adviezen zijn vrijblijvend. Het proces bestaat uit 4 stappen.

Waarom kiezen voor onze gecombineerde aanpak?

 • Complete Zorg: Al onze behandelingen worden aangeboden onder één dak in onze kliniek.
 • Efficiëntie: U hoeft niet van de ene specialist naar de andere te gaan.
 • Veiligheid: Behandelplannen worden gezamenlijk opgesteld door Emmelien en mij.
 • Holistische Benadering: Zowel de diepe structuren als de oppervlakkige lagen van de huid worden behandeld.
 • Innovatieve Methode: Onze 4D techniek biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor uw esthetische behoeften.
 • Klanttevredenheid: Onze gecombineerde aanpak zorgt voor veilige en effectieve behandelingen.

Onze unieke aanpak staat bekend als de 4D techniek™, van DocVeer Clinic. Deze innovatieve methode zorgt voor een compleet en natuurlijk resultaat.

Ontdek de Resultaten van Onze Patiënten

Bekijk de indrukwekkende transformaties van patiënten die hun esthetische wensen bij ons hebben gerealiseerd. Elke voor-en-na foto laat de zorgvuldige aanpak en de geavanceerde technologie zien die we in elke behandeling toepassen.

Wat vinden onze klanten van Docveer Clinic?

Hier vindt u de recensies en ervaringen van onze patiënten over de behandelingen en zorg die zij bij Docveer Clinic hebben ontvangen.

“Echt een aanrader”

Echt een aanrader, je wordt warm onthaald, goed voorgelicht en deskundig behandeld. En dat alles voor een mooie prijs. Ik voel me er altijd op mn gemak en er wordt echt de tijd voor je genomen om goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat je graag wilt.

Altijd de nieuwste technieken, en dus ook de beste, zoals, laseren, HIVU en radiogolfbehandelingen die écht zichtbaar werken.

“Voor mij geen andere”

De arts is een geboren cosmetisch arts. Wat een feeling heeft hij voor zijn vak. Eerlijk en deskundig advies. Hij probeert met een minimaal aantal ml het beste resultaat te bereiken. Dat houdt ook in dat je niet de hoofdprijs betaalt. Voor mij geen andere !!

“Niet enkel commercieel gericht bezig”

Ik kom al jaren bij deze arts. Meest eerlijke advies dat je ooit zult krijgen. Kijkt goed naar de balans van het gezicht. Soms adviseert hij ook iets niet te doen, niet enkel commercieel gericht bezig. Daarnaast ook een hele fijne, vriendelijke man die de tijd voor je neemt.

Onthul je 4D behandelplan™

Zet de eerste stap naar het herwinnen van uw jeugdige uitstraling. Plan vandaag nog een consult met Dr. Ghotra en ontdek hoe onze 4D techniek™ op uw specifieke behoeften kan worden afgestemd. Samen kunnen we de schoonheid onthullen die de tijd niet kan vervagen.

Ik doe de Online huidscan & ontvang een voucher voor korting op een huidanalyse

Online scan

Ik wil een huidanalyse bij DocVeer

Huid Analyse