Huidanalyse bij DocVeerClinic…

Natuurlijk is er om je verder te helpen vooral ècht contact nodig. Toch vast een voorproefje:
DocVeer maakt gebruik van ‘s werelds meest toonaangevende huid- en gezichtsanalyse apparatuur; het ultramoderne VISIA® en Vectra gezichtsanalyse systeem. Dat geeft ons een uitermate gedetailleerd beeld van uw huid- & gezichtsvolume. We maken hoge resolutie scans van de verschillende lagen van uw huid. Daardoor herkennen we alle verschillende huidkenmerken zoals: rimpels, zonnevlekken, textuur, poriën, roodheid, volumeverlies en gezichtscontouren.Eerst de huidanalyse, dan een behandelplan.

Het gezichtsanalyse-consult is het begin van uw huidreis. We onderzoeken wat uw individuele huid nodig heeft. Na de huidanalyse maakt dr. Veerander Ghotra een behandelplan, rekening houdend met zowel je huid als je gezichtsvolume. Alles is dus toegesneden op jouw specifieke huidcondities en dit leidt tot een voor iedereen uniek behandelplan. Alle behandelingen worden ondersteund met crèmes, maskers en lotions, met concentraten van werkzame stoffen.

U krijgt met uw eigen gezichtsscan toegang tot een digitaal portaal. Bij elk bezoek wordt er vervolgens opnieuw een scan gemaakt zodat u zelf de kwaliteit van uw huid- en gezichtsvolume kunt volgen. Dat is essentieel voor het verloop van het proces en een ‘gelukkig’ resultaat.

Maak hier direct een afspraak of doe eerst de online scan

DocVeer Clinic huidanalyse, de voordelen:

 • Het duurt ongeveer 45 minuten.
 • Fotomateriaal wordt gemaakt met het toonaangevende Visia systeem.
 • Je ontvangt toegang tot je eigen digitaal skin-portaal.
 • Je hebt een kennismakingsgesprek met cosmetisch arts Veerander Ghotra.
 • Je ontvangt jouw unieke individuele behandelplan.

DocVeer Clinic huidanalyse, de prijzen:

 • Ik betaal 150 euro voor de huidanalyse inclusief behandelplan.
  klik hier / Maak gelijk een afspraak.
 • Ik betaal 100 euro voor de huidanalyse inclusief behandelplan.
  klik hier / Doe de online scan & ontvang een korting-voucher van 50 euro.