Wenkbrauwlift behandeling

Voor een uitgerust gezicht

Door hangende wenkbrauwen kun je een vermoeide uitdrukking hebben. Ook horen we vaak dat cliënten worden aangezien als boos of moe. Hangende wenkbrauwen kunnen je zichtveld beperken en zorgen ervoor dat je telkens je wenkbrauwen wilt optillen.

Behandeling van afhangende wenkbrauwen

Afhangende wenkbrauwen kunnen op meerdere manieren behandeld worden:

  • Wenkbrauwlift behandeling met spierontspanners(botuline toxine).
  • Wanneer er sprake is van een huidoverschot aan het bovenste ooglid kan een ooglidcorrectie een oplossing zijn.
  • Chirurgische wenkbrauwlift.

Chirurgische ingrepen worden niet in onze kliniek uitgevoerd.

Wenkbrauwlift behandeling met botuline toxine

Door het ontspannen van de oogkringspier met spierontspanners (Botuline toxine) kunnen de wenkbrauwen enkele millimeters gelift worden. Ook door het ontspannen van de voorhoofdspier kunnen de wenkbrauwen een subtiele restyling ondergaan. Hierdoor krijg je een meer open blik een frisse uitstraling. Voor meer informatie over de botuline toxine behandeling raad ik aan om onze behandelpagina over het spierontspanner behandeling raad te plegen.

Meer weten over uw unieke behandelplan?

Het behandelplan begint met een kennismaking (intake). Het behandelplan is voor iedereen uniek en geeft informatie over het aantal behandelingen, de prijs, het beoogde resultaat. etc. Al tijdens de eerste kennismaking laten we zien dat verbinding en connectie met jouw als klant belangrijk is. We hebben geduld. Er wordt data-based gewerkt met wetenschappelijk onderbouwde methodes die we toepassen op een veilige en effectieve manier.

De informatie op deze pagina is van algemene aard en is bedoeld om u een beeld te geven van de zorg en voorlichting die u kunt verwachten. In uw situatie kunnen andere adviezen of procedures van toepassing zijn. Deze informatie is dan ook slechts een aanvulling op de specifieke (mondelinge) voorlichting van uw specialist of behandelaar.