Fronsrimpels

Voor een vrolijke, ontspannen blik

Een ontspannen blik

Door een fronsrimpel, de diepe groef tussen je wenkbrauwen, kun je soms iets anders uitstralen dan je wilt. Mensen denken dat je boos of chagrijnig bent, terwijl je zo helemaal niet in je vel zit! Door een relatief simpele behandeling kunnen deze rimpeltjes weg worden genomen, zodat je weer een jonge, frisse uitstraling krijgt!

Fronsrimpels Docveer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van een fronsrimpel. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Gradaties van fronsrimpels

Over de behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. De fronsrimpel wordt door tijdelijke spierontspanners verholpen. De spieren in het gezicht zullen zich op deze manier minder samentrekken, waardoor je voorkomen meer ontspannen oogt. Er worden kleine hoeveelheden filler of spierontspanner in de spier of huid gespoten. De behandeling is redelijk pijnloos en daarom is een verdoving niet nodig. Je staat dus zo weer buiten!

De nazorg

Botuline toxine heeft enkele dagen nodig voordat het eerste effect merkbaar is. Dit hangt af van de spiersterkte en de individuele reactie. Het kan tot 14 dagen duren voordat het volledige effect van de behandeling te zien is. Dit verschilt per persoon en is mede afhankelijk van de individuele spiereigenschappen. Het is verstandig om het eerste uur na de behandeling de behandelde spieren bewust enkele keren aan te spannen. Probeer de eerste 24 uur het behandelde gebied niet te masseren of te wrijven. Vermijd gedurende 24 uur na de behandeling het beoefenen van intensieve sport, een zonnebankbeurt of een bezoek aan de sauna.

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×