HIFU behandeling

Huidverstrakking
[seopress_breadcrumbs]

Huidverstrakking behandeling met HIFU

Maakt u zich zorgen over een wazige kaaklijn, hangende huid vooral rond de mond, slappe oogleden , losse plooien in de nek, griezelige dunne huid, fijne lijntjes en rimpels , kleine roodheid en droogheid, ongelijkmatige huidteint of textuur of grove poriën , kies dan voor HIFU finesse behandeling.

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen. De specialist kan vervolgens adviseren over mogelijke behandelingen. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Over de behandeling

HIFU is een betrouwbare technologie die behandelt alleen de juiste huidlagen. HIFU energie creëert thermische coagulatie op die bedoelde lagen van huidweefsel zonder schade aan te brengen aan de oppervlakte huid. Dit stimuleert op natuurlijke wijze het regeneratieproces en de aanmaak van collageen. De vorming van nieuw collageen zorgt voor een langdurende facelift en verstrakking. Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling.

Hoe ziet de behandeling eruit?

  • Identificatie van de te behandelen zones die door jou en uw specialst(e) bepaald worden
  • Er wordt dan contactgel aangebracht (zoals bij echografie) en de ultrasone energie wordt toegepast
  • Gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben zoals een tinteling, of een warmte prikje; dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig (enkel op het ogenblik dat de energie wordt geleverd)

De duurtijd van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone. Een volledige behandeling duuurt circa 45 à 60 minuten

De nazorg

Na de behandeling kun je meteen terug uw dag vervolgen Er is dus geen revalidatietijd of hersteltijd nodig en ook geen speciale voorzorgsmaatregelen waar je rekening mee moet houden. De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden Uw huid kan eventueel na de behandeling enige roodheid vertonen, of een beetje gezwollen zijn maar dit zal binnen korte tijd verdwijnen. Uw huid zal gezonder zijn, sterker en jonger en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen.

 

Resultaten

De behandeling zet in twee lagen een regenererend proces in gang. Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat, maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 a 3 maanden. Verbeteringen worden zelfs na 6 maanden nog geconstateerd. Dit komt omdat HIFU-Finesse de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling. Je hebt dus geduld nodig. Na een behandeling van delen van het lichaam zal door afname van vetweefsel en huidverstrakking een verbetering van de contouren na 2-3 maanden zichtbaar worden. Vaak voldoet 1 enkele behandeling, maar voor een meer expliciet resultaat kan gekozen worden voor een vervolgbehandeling, afhankelijk van de beginsituatie.

Eindelijk is er nu dit niet-invasieve alternatief dat u significante huidverjonging met liftend effect biedt zonder de vervelende bijeffecten van een operatie.

Resultaten

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×