Kaaklijn verstrakken

Een mooie, strakke kaaklijn

Gelijkmatige gezichtscontouren

Ongelijke contouren van een verslapte kaaklijn kunnen voor onzekerheden zorgen. Het verstrakken van de kaaklijn kan hierbij helpen. Het opvullen van de kaaklijn doormiddel van fillers kan veel doen voor je gehele voorkomen. Onze specialisten adviseren hier graag over.

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van een verslapte kaak. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Tijdens het consult worden de eventuele risico’s en de voor en nazorg besproken. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

De behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. Onze specialisten kunnen door een paar kleine prikjes de kaaklijn verstrakken, met een natuurlijk resultaat. Per kant van uw kaak krijgt u 2 tot 3 prikjes. De behandeling is zo gebeurd, binnen 15 minuten kunt u alweer buiten staan!

De nazorg

Het effect van uw behandeling is meteen zichtbaar. U kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten. Soms kan de huid de eerste dag wat roze zijn, wat u eenvoudig kunt camoufleren. Bij sommige patiënten kunnen de injectieplaatsen een beetje gevoelig, gezwollen of beurs zijn. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Vermijd een bezoek aan de sauna of een zonnebankbeurt tot 2 weken na de behandeling.

Tarieven

Let op: dit zijn indicatieprijzen per behandeling. De exacte prijs en het aantal behandelingen worden altijd bepaald tijdens het intakegesprek.

Per behandeling: €537,-

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Bel 020 - 70 20 900
Vraag stellen?
×