Kraaienpootjes

Wees weer blij met je lach!
[seopress_breadcrumbs]

Omdat je altijd zo wilt lachen

Wanneer je vrolijk bent en lacht, moet je je volgen ons geen zorgen hoeven maken om de kleine lachrimpeltjes naast je ogen. Deze rimpeltjes worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Naarmate je vaker lacht, zal dit steeds erger worden en dit kan je als storend ervaren. Gelukkig is een behandeling niet erg ingrijpend en kom je er weer snel van af.

Kraaienpootjes Docveer Clinic

De stappen van een behandeling

Lees hieronder het behandeltraject van de behandeling. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en ervaren arts. Wil je liever eerst een advies? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kosteloos consult. Het maken van een afspraak kan via de website, e-mail, chat of telefonisch.

Het intakegesprek

In een intakegesprek spreek je samen met een van onze specialisten over de symptomen van kraaienpootjes. De specialist kan vervolgens adviseren over welke behandelingen en hoeveelheid het meest geschikt is. Ook bespreekt de specialist eventuele risico’s en de voor- en nazorg. Je spreekt altijd met de specialist die je eventueel ook zal gaan behandelen, om zo al je zorgen weg te nemen en je vragen het best te kunnen beantwoorden. Samen bespreek je wat je verwacht te bereiken met de behandeling. De specialist kan zo een eerlijk en realistisch beeld schetsen over de mogelijkheden. Wanneer je helemaal tevreden wordt er samen gewerkt aan een geschikt behandelplan.

Gradaties kraaienpootjes

Over de behandeling

Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat er precies gaat gebeuren en het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de behandeling. De kraaienpootjes worden door het laten ontspannen van de juiste spieren verholpen. Door wat spierontspannen toe te dienen aan de spieren, zullen deze minder samentrekken. Er worden slechts kleine hoeveelheden in de spier of huid gespoten. De behandeling is redelijk pijnloos en daarom is een verdoving niet nodig. Vaak duurt de behandeling niet langer dan 5 tot 10 minuten.

De nazorg

Botuline toxine heeft enkele dagen nodig voordat het eerste effect merkbaar is. Dit hangt af van de spiersterkte en de individuele reactie. Het kan tot 14 dagen duren voordat het volledige effect van de behandeling te zien is. Dit verschilt per persoon en is mede afhankelijk van de individuele spiereigenschappen. Het is verstandig om het eerste uur na de behandeling de behandelde spieren bewust enkele keren aan te spannen. Probeer de eerste 24 uur het behandelde gebied niet te masseren of te wrijven. Vermijd gedurende 24 uur na de behandeling het beoefenen van intensieve sport, een zonnebankbeurt of een bezoek aan de sauna.

Vrijblijvend advies?
Logo Docveer Clinic
Vragen over een behandeling? Stel ze direct
Meer informatie over een behandeling?

Wij vertellen je graag meer!

Heeft u vragen over een behandeling?

Stel je vragen aan onze specialisten en krijg antwoord binnen 24 uur. Plan een gratis gezamenlijk consult in met onze cosmetisch arts en huidtherapeut.

Blijf op de hoogte van onze acties en tips!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij zullen je niet spammen :)

Heb je een vraag?
Stel hem direct!
Vraag stellen?
×