Maak kennis met Emmelien

Schoonheidsspecialist in bdhoavedorp

Ik ben Emmelien, geboren en getogen in Rotterdam, een vrouw met de hart op de tong maar een nog groter hart voor het vak. Ondertussen al 25 jaar in het vak actief om uit een ieder het mooiste te halen.
Ooit begonnen met visagie en het zetten van Permanente Make-Up maar gaandeweg begrepen dat het hebben van een mooie Permanente Make-Up valt of staat met een mooie en stevige ondergrond dus ik maakte mijn eerste stappen al heel snel naar huidverbetering en huidverstrakking en dit maakte het plaatje compleet maar alles ontwikkelt zich verder en ook de beauty wensen verschuiven dus een samenwerking met Dr Ghotra maakt het geheel af en met zijn kennis, visie en expertise halen we nu door onze krachten te bundelen het allermooiste op een rustige en natuurlijke manier uit iedere klant die nog mooier wilt worden, of gewoon minder vermoeid.

Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook samen met o.a. Avifit, Ecuri en Alexandre Fabelle en train salons die apparatuur of behandelingen aanschaffen in het hanteren van deze en naast verkooptrainingen ondersteun ik ook salons met mijn kennis en ervaring om verder te groeien op elk gebied waar nodig.

“Kennis hebben is macht maar je kennis delen is kracht”