Permanente Make-up

Welkom bij Docveer Kliniek, uw voornaamste bestemming voor deskundige permanente make-up diensten in Nederland. Onze kliniek, bekend om haar toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid, is trots om de uitzonderlijke vaardigheden van Emmelien, onze permanente make-up specialist, te introduceren.

Wat is Permanente Make-up?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij natuurlijke of synthetische pigmenten zorgvuldig onder de huid worden ingebracht. Deze methode wordt veelvuldig toegepast op het gezicht om kenmerken zoals wenkbrauwen, eyeliner en lipkleur te accentueren of opnieuw vorm te geven. Het resultaat is een blijvende make-up look die zowel overdag als ‘s nachts perfect blijft, waardoor u aanzienlijk tijd bespaart.

Waarom Kiezen voor Permanente Make-up bij Docveer Kliniek?

Permanente make-up is een transformerende procedure die uw natuurlijke schoonheid verbetert en uw dagelijkse routine vereenvoudigt. Bij Docveer Kliniek bieden we een reeks permanente make-up oplossingen op maat, zodat u er elke dag op uw best uitziet en voelt.

Maak Kennis met Emmelien: Uw Permanente Make-up Expert

Emmelien is een gecertificeerde permanente make-up artiest met jarenlange ervaring in het vak. Haar nauwgezette aanpak en artistieke oog zorgen ervoor dat elke procedure met precisie en zorg wordt uitgevoerd. Emmelien is gespecialiseerd in het creëren van natuurlijke verbeteringen die uw kenmerken complementeren, waardoor ze een van de meest gewilde experts in de industrie is.

Onze Diensten

Permanente Make-up voor Wenkbrauwen

Bereik perfect gevormde en gedefinieerde wenkbrauwen met onze permanente make-up diensten. Of u nu op zoek bent naar het opvullen van dunne gebieden of uw wenkbrauwen volledig opnieuw wilt definiëren, de expertise van Emmelien zorgt elke keer voor een vlekkeloos resultaat.

Permanente Eyeliner

Bent u het zat om elke dag eyeliner aan te brengen? Onze permanente eyeliner service biedt een langdurige oplossing die uw ogen accentueert, zodat u er direct na het opstaan verzorgd uitziet.

Permanente Make-up lippen

Verbeter de natuurlijke kleur en vorm van uw lippen met onze permanente make-up oplossingen. Of u nu een subtiele tint of een meer gedefinieerde lippenlijn wenst, Emmelien kan u helpen de perfecte look te bereiken.

Tarieven voor Permanente Make-up

PMU Wenkbrauwen

  • PMU powderbrows wenkbrauwen nieuw incl nabehandeling na 4 weken 475,-
  • Jaarlijkse nabehandeling eenmalig 250,-

PMU Eyeliner

  • Eyeliner nieuw boven EN onder incl nabehandeling na 4 weken 475,-
  • Jaarlijkse nabehandeling eenmalig 250,-
  • Eyeliner nieuw boven OF onder incl nabehandeling na 4 weken 350,-
  • Jaarlijks nabehandeling eenmalig 200,-

PMU Lippen

  • Full Lips/brede liner nieuw incl nabehandeling na 4 weken 550,-
  • Jaarlijkse nabehandeling 275,-

Permanente make-up corrigeren

  • Corrigeren van kleur of vorm bestaande PMU 275,- per behandeling.

Veelgestelde Vragen

Hoe lang blijft permanente make-up?

Permanente make-up blijft meestal tussen de één en drie jaar, afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype, levensstijl en nazorg.

Hoe pijnlijk is permanente make-up?

De procedure wordt over het algemeen goed verdragen, waarbij de meeste cliënten minimale ongemakken ervaren. We gebruiken verdovende crèmes om uw comfort tijdens het proces te waarborgen.

Wat is de nazorg voor permanente make-up?

Goede nazorg is essentieel om de beste resultaten te bereiken. Emmelien geeft gedetailleerde nazorginstructies om een optimale genezing en kleurbehoud te garanderen.

Boek Vandaag Nog Uw Consultatie

Klaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met permanente make-up? Boek vandaag nog een consultatie met Emmelien bij Docveer Kliniek. Onze ultramoderne faciliteiten en persoonlijke zorg zorgen ervoor dat u de beste behandeling krijgt in een comfortabele en gastvrije omgeving.

Ontdek het zelfvertrouwen dat permanente make-up van Emmelien bij Docveer Kliniek u kan geven.