Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen je een vermoeide, boze of chagrijnige uitstraling geven. Maar wat als dat niet overeenkomt met je innerlijke gevoelens of de vibe die je wilt uitstralen? Bij ons kun je terecht voor een behandeling die ervoor zorgt dat jouw gezicht jouw ware, vrolijke zelf laat zien. Maak vandaag nog de keuze voor een stralende uitstraling!

Waarom kiezen voor een huidanalyse bij hangende mondhoeken?

Om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt, starten we met een gedetailleerde huidanalyse. Hiermee kunnen we jouw unieke huid en gezichtsstructuur tot in detail bestuderen en begrijpen.

Hoe verloopt een liquid facelift?

Dr. Ghotra analyseert uw gezicht. Hij legt u precies uit wat de negatieve uitstraling bepaalt, hoe hij dit (subtiel) kan behandelen, waar de filler aangebracht zal worden, en welk resultaat u kan verwachten. Hij zal uit de vele behandelingsmogelijkheden diegene aanraden die het beste bij u past.

Consultatie

Elke nieuwe klant bij DocVeer Clinic krijgt eerst een vrijblijvende kennismakingsgesprek met Dr.Ghotra. Dit kan een fysiek consult of een video consult zijn. Tijdens de kennismaking kunt u ervaren dat echt contact en verbinding met u als klant belangrijk zijn.

Met zijn esthetische kennis kan Dr. Ghotra, die een uitgebreide educatieve achtergrond heeft in de wereld van huid en gezichtsveroudering, het volgende voor u doen:

 • De conditie van uw huid analyseren.
 • U adviseren over mogelijke gezichtsbehandelingen en alternatieve behandelingen.
 • U informeren over hoe de specifieke behandeling in zijn werk gaat en informatie verstrekken over de voor- en nadelen ervan.
 • Soms adviseren om geen behandelingen te doen.
 • Uitleg geven over alternatieve behandelingen.

Behandelplan

Bij DocVeer Clinic beginnen we altijd met een gezichtsanalyse die een analyse van je huidconditie, gezichtsvolume en gezichtscontouren bevat. Deze analyse wordt uitgevoerd door Dr. Ghotra met het werelds beste Visia en Vectra systeem, wat de basis vormt van ons behandelplan.

Iedere gezicht is anders en heeft dus ook een andere benadering nodig. Als er meer behandelingen nodig zijn, gaan we met je in gesprek over het aantal behandelingen, de volgorde, de prijs, het beoogde resultaat.

 • Opstelling behandelplan
 • 3 stappen behandelplan : Fundament + contour, refinement, touch up.
 • Elke stap om de twee weken
 • Informatie over de producten die worden gebruikt
 • Informatie over de duur van de behandeling
 • Details over de kosten van de behandeling

Behandeling

 • Ondertekening behandelingsovereenkomst
 • Voor foto’s worden genomen
 • Desinfectie, aftekening en verdoving van behandelgebied
 • Dr. Ghotra gebruikt diverse behandeltechnieken(MD codes), waarbij verschillende soort fillers met behulp van kleine injecties worden ingespoten om de veranderde anatomie, die veroorzaakt is door de veroudering van het gezicht, te herstellen.

Boek uw consultatie nu!

Wat maakt de liquid facelift uniek?

Het is niet enkel een behandeling, maar een op maat gemaakt proces dat de jeugdigheid in uw gezicht herstelt. De subtiele veranderingen aan essentiële punten zorgen voor een harmonieus geheel waarbij uw natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd

Veiligheid & Professionaliteit

Dr. Ghotra gebruikt de nieuwste en veiligste technieken, waaronder de MD Codes, om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig, effectief en naar tevredenheid is. Bovendien kunt u gedurende de hele procedure feedback geven, zodat u actief betrokken bent bij uw transformatie.

Nazorg

De zorg stopt niet na de behandeling. We zorgen ervoor dat u voorzien bent van alle nazorginstructies en plannen een controle afspraak om de resultaten te evalueren en eventuele correcties uit te voeren.
Klaar om de eerste stap te zetten naar een stralend gelaat?
Wacht niet langer! Boek nu uw consultatie en begin met een persoonlijke huidanalyse die de weg zal wijzen naar uw vernieuwde uitstraling.

Ontdek de Resultaten van Onze Patiënten

Bekijk de indrukwekkende transformaties van patiënten die hun esthetische wensen bij ons hebben gerealiseerd. Elke voor-en-na foto laat de zorgvuldige aanpak en de geavanceerde technologie zien die we in elke behandeling toepassen.

Voor- en nafoto van de behandeling van hangende mondhoeken met fillers door Dr. Ghotra, met dramatische resultaten.
Voor- en nafoto van behandeling van hangende mondhoeken met fillers door Dr. Ghotra.

Wat vinden onze klanten van Docveer Clinic?

Hier vindt u de recensies en ervaringen van onze patiënten over de behandelingen en zorg die zij bij Docveer Clinic hebben ontvangen.

“Echt een aanrader”

Echt een aanrader, je wordt warm onthaald, goed voorgelicht en deskundig behandeld. En dat alles voor een mooie prijs. Ik voel me er altijd op mn gemak en er wordt echt de tijd voor je genomen om goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat je graag wilt.

Altijd de nieuwste technieken, en dus ook de beste, zoals, laseren, HIVU en radiogolfbehandelingen die écht zichtbaar werken.

“Voor mij geen andere”

De arts is een geboren cosmetisch arts. Wat een feeling heeft hij voor zijn vak. Eerlijk en deskundig advies. Hij probeert met een minimaal aantal ml het beste resultaat te bereiken. Dat houdt ook in dat je niet de hoofdprijs betaalt. Voor mij geen andere !!

“Niet enkel commercieel gericht bezig”

Ik kom al jaren bij deze arts. Meest eerlijke advies dat je ooit zult krijgen. Kijkt goed naar de balans van het gezicht. Soms adviseert hij ook iets niet te doen, niet enkel commercieel gericht bezig. Daarnaast ook een hele fijne, vriendelijke man die de tijd voor je neemt.

Boek uw kennismaking nu!