Huidanalyse

Het geheim van een stralende huid begint met het begrijpen ervan. Maak kennis met ons geavanceerde huidanalyse proces, ontworpen om u het beste te bieden.

Waarom een huidanalyse?

Elke huid is uniek, met zijn eigen uitdagingen en behoeften. Om te bepalen welke behandeling voor u het beste is, is het essentieel om uw huid diepgaand te begrijpen

Onze technologie, uw schoonheid

DocVeerClinic maakt gebruik van de geavanceerde VISIA® en Vectra gezichtsanalyse apparatuur – ‘s werelds toonaangevende technologieën. Met deze ultra moderne systemen krijgen we een kristalhelder beeld van uw huid- en gezichtsvolume. Van rimpels tot roodheid en van poriën tot gezichtscontouren; alles wordt tot in detail vastgelegd.

Een persoonlijke aanpak

Na de analyse ontwerpt Dr. Ghotra een op maat gemaakt behandelplan, specifiek afgestemd op uw huidconditie. U wordt niet alleen behandeld, maar krijgt ook toegang tot ondersteunende producten rijk aan actieve bestanddelen zoals crèmes, maskers en lotions.

Volg uw huid progressie

Dankzij uw persoonlijke digitale portaal kunt u bij elk bezoek de verbeteringen in uw huid- en gezichtsvolume volgen. Dit transparante proces zorgt voor vertrouwen en tevredenheid over het behandelresultaat.

Uw volgende stap?

Direct een afspraak maken: Neem de sprong en start uw reis naar een gezondere huid. Maak hier een afspraak.

De voordelen op een rij:

  • Diepgaande analyse in slechts 45 minuten.
  • Kennismakingsgesprek met dé specialist, Dr. Ghotra.
  • Uw persoonlijke behandelplan, gebaseerd op gedetailleerde scans.
  • Toegang tot uw eigen digitale skin-portaal.

Investeer in uw huid. Voor een uitgebreide huidanalyse inclusief behandelplan betaalt u slechts 150 euro. Maak nu direct een afspraak. Profiteer van onze online korting: betaal slechts 100 euro na het doen van de online scan.

Kies vandaag nog voor de expertise van DocVeer Clinic en maak de eerste stap naar een stralende, gezonde huid.